Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
nmg nigde da nadjem O proveri pola...dali postoji mogucnost da se od pocetka stavi na 12 12,i cim pokaze pol,da se vrati na 18 6 i onda presadi napolje?hvala
nisam zna di da pitam pa cu tu, veceras odem u sobu kad upaljena lampa prije vremena. sve me strah da se tajmer nešto pobucao i ostao gorit od jucer, odnosno jutros kad se trebao ugasit.
nisam pametan da je ostavim sad u mraku do sutra pa nastavim normalnim tempom. jer biljka je u debelom cvatu strah me bananica. iako se nadam da je ovaj jedan dan nece shebat
jutros u 9 se trebala ugasit, i vcrs 9 upalit.
izgleda da je gorila 24h. jer vcrs oko 20:30 je gorila, a po toplini sobe pretpostavljan da je gorila cijeli dan pa sam mislio da bude u mraku do sutra u 9 navcer... nije mi se ovo još dogodilo :/
Ugasi lampu i neka je do sutra do 9 u mraku. Nece joj nista biti. Ali to sa tajmerom moras regulisati sto prije, ili da ručno palis i gasis lampu sto nije bas preporučljivo.
Meni se dogodilo da sam skuzio 28. dan da ne radi timer....Cekajuci da pokazu spol...Radio je do 19.dana i onda se nesto sje...Toping i biljka stane... Svjetla mi gore od 20-8h ..Ja znam do 1-2 da je bilo sve ok, a poslije...Tko zna koliko se puta palilo-gasilo svjetlo...Jesam shebo biljke (domaća)?...Sada su krenule...Ali ne kuzim Jos spol...Vidi li netko?...Na 12/12 su...30 dana???
Trebalo bi da su procvjetale do sada, obično kroz dvadeset koji dan od starta pokazu pol. Negdje ti curi svjetlo pa ne moze da procvjeta, jesi provjeravao to?
Ma sve je ok sa boxom i svjetlom....Timer mi se gasio i palio zadnjih par sati svjetla...Sok?...Nije li?...Sada su super krenule...Vidi slike...Ovih par novih u zadnja 24h...Da nisu hermici zbog soka???...
Sok svakako jeste a da li ce se odraziti na pol to ćemo vidjeti kad procvjeta. Ne vidim da su pokazale pol.
Koliko su na 12/12 bez zezanja sa tajmerom?
Rano je jos.
E onda ces i sam skontati kad procvjetaju. Objavi slike u prepoznavanje muske/zenske biljke ili hermafrodita za nekih 10 dana. Ako uocis neke promjene, osim u rastu.
Sretno i da budu cure.