Pozdrav, evo molim pomoc složio SAM boks 75x37x100 namjenjen za dvije biljke, znaci jedna lijevo i jedna desno svaka na prstoru od 37x37, rasvjeta je slozena od 5 cfl-ki, 4x24W i 1 od 65W 6500k sveukupno oko 10000 lm, boks je iznutra obljepljen mylar folijom, ima ulazni mali vent od kompa pri dnu i veci izlazni na vrhu. Sjeme je od greenhouse seeds the church, stavio sjeme na klijanje i nakon sto su sjemenke proklijale ubacene su u zemlju, jedna je od njih ubacena 5 dana kasnije jer se klica razvila sporije. Prva je nakon stavljanja u zenlju krenula brzo i kroz 2 dana izbacila prvi set pravih listova a druga je nazalost izasla i pokušao sam rucno skinuti ljuske od sjemena i ostecen je prvi set listova (oblih) ali pocela je gurat dalje male listove i odlucili smo ju ostavit, da se dobije, problem je evo sada je 12 dan vegetacije za prvu, i ona je nakon dobrog starta tu stala na prvom paru listova, a druga ostecena je u 7 danu i ima mali minijaturni deformirani list koji je razvila i takoder je tu stala, posadene su u zenlju neku univerzalnu za cvijece pomijesano sa stiroporom ciji je ph 6.09 (izmjerena deklarirana vrijednost) u malim posudama a u međuvremenu sam nabavio perlit i terra magmu, temperatura u boksu je oko 21 noc i oko 27-28 dan vlaznost preko noci je 40-50, a po danu preniska oko 20-30 sto pokusavamo povecati. Pitanje je da li staviti nove dvije sjemenke proklijat i odma u terra magmu ili ove dvije koje ne rastu presadit odma u terra magmu u velike vaze i nastavit grow s njima? Ph metar zbog financijskih razloga jos NE MOGU nabavit pa me brine da nije problem u vodi iako su biljke izgledale sasvim ok u startu i onda stale. Molim vas za savjet. Hvala