pa u najmanju ruku svjetlo a onda i sve ostalo..ovako kako si krenuo tako ne ide, procitaj vodic pa se za drugi put malo bolje pripremi, poz
Ništa tu nije uredu. Počevši od lampe, đubriva...
Ništa tu nije uredu. Počevši od lampe, đubriva...
to ti je velika razlika u temperaturu vani ,zato ti crvene listovi
nisam rekao da su to donji listovi ...pozdrav ljudi ,potrebna mi je pomoc vas strucnjaka ...u boksu imam 2 biljke .whild thailand ryder auto i amnesia auto obe su od wos-a .biljke su stare 36 dana ,cvetaju 16 dana.rezim svetla je 18/6 .zemlja je florabela zuta . koristim hps 400 w ,a udaljenost od svetla je oko 30-35 cm .kada je biljka pokazala pol,tada sam je prvi ti put zalio sa plantelom cvet ,pola od preporucene doze i slavol 20 ml na 2 l vode .pre dva dana sam je drugi put nadjubrio i to sa punom dozom plantele cvet .danas sam primetio da su donji listovi sprzeni ,bar mi se tako cini ,da je zbog pune doze plantele .odradio sam flush ,i sad mi se cini da je biljka bolje,jer kada sam je zatekao ,nekoliko grancica je malo visilo ,a sada su se ponovo uspravile ,e sad moje je pitanje za vas da li i vi mislite da je to posledica previse djubreta ili mozda nesto drugo? temperatura u boksu je oko 32-33 c .nisam u mogucnosti da je spustim kada je hps ukljucen .
Može poslužiti, samo staklo skines.Imali neko iskustva sa ovakvim reflektorima i koliko su oni sigurni u drvenim (Iverica) boxovima?
Na kojem piše Max 400w 105C
Interesuje me koliko je siguran takav reflektor sa sijalicom hps 250w u dimenzijama malo većim od njega 40 x 50 x 140 .. Naravno uz dodatne upuhe, ispuhe i jednim unutra da mješa zrak.
U dnevnicima nisam uspio pronaći da je neko koristio nešto ovako pa sam se zapitao da li je takva stvar od koristi
I molim Administratora ukoliko misli da ovo pitanje ima odgovarajuću temu, da istu tamo i prebaci
Hvala
SLIKA
Biljke su zdrave. Zućenje pojedinih donjih listova je normalno u ovoj fazi. Kako i koliko zalivaš?
Zaliješ jednom pošteno, da voda procuri ispod, svakoj po 2L ili po proceni, a onda sačekaš da se lepo osuši, vidiš kad saksija postane lagana. Lepe su ti biljke, samo nastavi.
Sta znaci lepo? Da li sa punom dozom ili pola? Ljudi kazu za indoor pola doze od prepoorucene . izvinite na ovolikoj kolicini pitanja ovo mi je treci grow ,al desavalo mi se da preteram sa djubrenjem ,ne bi i ovaj put da nesto zeznemPosle Flusha, sačekaj das se lepo osuši zemlja nekoliko dana, da saksija bude lagana, pa onda lepo nahrani. Slavol ne koristim, odgovoriće ti neko ko zna