Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
05.11.2015
30
57
18
35
zemlja je guana, zamjesana vec kesa od 45l, u boxu imam ovlazivac, vlaga joj stalno varira jer se nemogu dogovorit oko temperature nikako, temperatura stalno skace iako su boxu otvoreni prozorcici za zrak, temperatura bude od 29-31 stupanj,a vlage bude od 35 do 50...
lampa je od 400w zuto svitlo, tegle od 11l. S zemljom sam pomisala mjesvinu od eurotabsa, hranu minerale i tablete, sve orgnsko 100%, i do 4 tjedn neman sta radit nego zalivat jer su se svi dodatci dma dodali...

neznan kako cu sliku ubacit, odakle mi url slike

Poslednja izmena od urednika:
05.11.2015
30
57
18
35
svaki dan, sa vrcom vode od litre 4 zalijem, stare su oko 2 tjedna
sta mislite o ovoj deformaciji listova i uvijanju, kao da gube ove zubaste krajeve na listovma, stavila sam slike u par postova prije...?

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Administrator
04.03.2012
8.035
34.571
2.598
Kako to mislis svaki dan sa vrcom vode...4l :fuck:Ja bi rekao da je ona dehidrirala haha.
I daj koristi opciju edit pa neces pisati post za postom da nemoram stalno to ispravljati

05.11.2015
30
57
18
35
O, nova sam ovde,tek sam se uclanila pa bi mi mogli popustit dok se ne prilagodim:)
neznam koliko bi ih tribala zalivat, biljke u posudi od 11l i stare dva tjedna...javila sam se ovde da pokusan pronac rjesenje za svoj problem, jer mi cudno izgleda uvijanje listova....sta da radim
vrc vode zapremnine 1l, zalijem 4 stabljike:)

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Administrator
04.03.2012
8.035
34.571
2.598
Polako ;) Imas dole u dnu posta prva opcija sa desne strane...pise "uredi" ili "edit" pa fino to stisnes ako zelis nadopisati nersta sto si zaboravila i netreba ti citat kada odgovaras na post iznad :)

Smanji zaljevanje !! Zato preporucujemo male potove dok su biljke male..lakse je zalijevati i drzati to pod kontrolom ovako je banana i za iskusne a kamoli za prvi gorw ;)
Zalijevaj svaki treci dan sa tom kolicinom vode.Podigni malo vlagu u boxu i smanji temp. i bit ce sve 5 sta da ti kazem.

29.10.2015
1
0
1
39
pozdrav! pojavile su mi se u i na zemlji gusjenice. nisam mogao naci kako da ih se rijesim pa vas molim za pomoc. biljka mi je u cvatu a listovi mi zute i otpadaju. hvala!
IMG_20151105_131352.jpg

05.11.2015
30
57
18
35
Polako ;) Imas dole u dnu posta prva opcija sa desne strane...pise "uredi" ili "edit" pa fino to stisnes ako zelis nadopisati nersta sto si zaboravila i netreba ti citat kada odgovaras na post iznad :)

Smanji zaljevanje !! Zato preporucujemo male potove dok su biljke male..lakse je zalijevati i drzati to pod kontrolom ovako je banana i za iskusne a kamoli za prvi gorw ;)
Zalijevaj svaki treci dan sa tom kolicinom vode.Podigni malo vlagu u boxu i smanji temp. i bit ce sve 5 sta da ti kazem.

Hval, ljubazan si... svatila za edit:D e vidis problem mi je smanjit temperaturu, neznam kako cu jer stalno skace, ko da mi zarulja puno grije,ako cili box ne rastvorim nemogu snizit temperaturu stim da su vrata otvorena i ima zraka....mislis da je cili problem sa uvijanjem listova,žucenjem zalivanje? Nadam se da je to a ne neka bolest da ih je napala...

Lazarus Led

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
04.04.2015
1.400
3.307
188
imam unutra filter i ventilator koji izvlace zrak vanka...
Napravila si nekoliko greški za početak na koje su ti već ukazali. Znam da si htjela najbolje ali loše si se pripremila, jer si trebala više informacija da pokupiš prije nego si počela. U startu imaš lošu ventilaciju, a možda ti je pretplo u toj prostoriji gdje se box nalazi. Daj više slika boksa i ostale opreme koju imaš i kako to sve izgleda. Ja bih za početak presadio te biljke u manje posude. Neće ni osjetiti, a biće ti lakše manipulisati. Trebala si krenuti sa plavim spektrom, možeš i cfl. Koji je strain u pitanju? Ne bi možda bilo loše i da dnevnik otvoriš pa da svi zajedno možemo to gurati.;)