Oprostite drugovi na smetnji, molim samo savjet šta da radim...
Potroših puno ljubavi za uzgojiti (jbg nažalost po prvi put) biljku doma, Vanilla kush je u pitanju i ovo je 6. tjewdan cvjetanja...
Uglavnom - prije 2 dana ujutro sam primjetio da se oklepila, a da je gornji dio biljke, mislim na listove samo, počeo sušiti se... Mislio sam da je to normalno. Međutim do danas su praktički svi listovi na gornjoj polovici biljke osušili se... Mislio sam i da je možda žedna, međutim večer prije sam joj dao vodu
Donja polovica djeluje, kao , u redu, mada mi se čini da su i tamo listovi nešto svjetliji nego inače..
Sada izgleda, barem meni, šuigavo... Nisam vidio nametjike nikakve tako da do toga ne bi trebalo biti
Moje sigurno dokazane greške su prije svega da sam dao joj previše vege i narasla je ko krme... mislio sam da to neće utjecati na kraju... sada je negdje na 165 cm
Što se tiče hrane koristim plantellu za cvjetanje i to je to. Nisam je zalijevaio previše, svaka 2-3 dana ovisi o vremenu, imam hps žaruju 250 w i dajem joj 11/13 svjetlo /mraka.
Jeli itko zna što bi moglo biti u pitanju
Ono što me posebno uznemirava je da zapravo i ne osjetim miris neki, pogotov ne neki koji ima veze s vutrom. Eto, molim savjet, pomoć puno sam ljubavi i truda potrošio ali čini mi se da sam nešto gadno zeznuo. Jeli itko zna ove simptome
Ova šprica je za plantellu
da ne bude zabune
)
dakle donji dio je ok, kao... gornji izgleda grozno. ono što me najviše boli je da nema mirisa...barem ne onog mirisa. taman sam posjekao te osušene listove pa slikao da se vidi koliko toliko