Evo mene opet....sad ima nekih problema, probao sam nać na forumu al nisam našao nešta da bi bio siguran da je u tome problem..
uglavnom, radi se o
-pet biljaka 3 White widow i 2 amnesia haze, od feminiziranih sjemenki
-stare su 30 dana
-visoke 30tak cm
-12 litara posude
-zemlja i sve šta koristim je od Guano...nešto - ona sa šišmišem, koristim od iste firme njihova bio gnojiva, a zemlju sam u početku pomiješao sa glistinom
-prije sam češče zaljevao (svaki dan) sa 0.2 lt vode, a sad zalijevam svaka 3 dana sa pola litre vode
-za sada koristim poboljšivač zemlje Guonokalong extract, koji sadrži NPK, N=2%, P2O5=0,5%, K20=2%, S=0,2%, S=0,2%, Ca/Mg=1%, mg/kg, Cu=15, Zn=20, Cl=100
ovo gnojivo koristim jedanput tjedno i to manje nego je preporučeno jer prošli put sam primjetio da je bolje stavit manje u početku
Pogledajte prilog 20114
-dalje koristim Kalong bloom NK 2,5-6 njega zadnje dane ne stavljam jer sam mislio da je možda u tome problem
Pogledajte prilog 20117
-i treće je Kalong grow NK 6-3 to još ne koristim
Pogledajte prilog 20118
-svjetlo je HPS 600W
-udaljenost je 70 cm od vrha biljki
-prostor je 2,5m2
-temperatura je za vrijeme svjetla od 28-30, a za vrijeme mraka padne na 19, dok je vlaga 60%
-voda je sa izvora i ph je 6,5
-insekata nema
UGLAVNOM, problem je u tome da se listovi na jednoj Amnesia haze savijaju prema gore a ne znam koji je uzrok tome..biljke inače izgledaju zdrave osim toga, na ovoj biljci se pojavila i neka žuta fleka na doljnjem listu.
Molim vas ako znate u čemu griješim da mi pomognete.