@PowerSeed naravno da ih secer privlaci,kao sto reko pola metra od biljke,vaze ili cega vec... i sa biljke ce otici,kad mu vec smetaju.... (a docice na secer) pa posle neka ih s3 resi sa tog secera kako zeli...
7.Kakav je ph vaše vode (bar približno ako imate lakmus ph tester) ? nazalost ne znam nit imam ikakav ph mjerač (što mislim da i je problem u ovom slucaju)
16L posude nema potrebe zalivati svaka 2~3 dana ako zalivas kako treba
nije tacnotakodje mi je receno da je to biljka samo za out door pa me zanjima dali je to tacno
da nebude da me neko zeza,
kog ce ti 15 menki, jel to feminizirano seme. zasadi 5~6imam oko 15ak semenki ali ne i uslove da sve zasadim,
shta da radim!?
par kilometara u krugu ne bi trebalo biti druge muske biljke, pogotovo ne industrijalkepa me zanjima koliko udaljeno mora biti biljka jedana od druge da se nebi oprashile!?
nisida nisam mozda malo zakasnio za out door!?
biljke nemaju ni mesec danas i ne mogu popiti pola litre dnevno, zaliva se tako da se ceo supstrat natopi dok dole ne procuri, pa se ceka da se zemlja lepo prosusizaljevam ih sa 1.5l vode svakih toliko..probam tezinu posuda pa procjenim..mislis da je to puno/cesto?!