Meni deluju gladno. Koji je supstrat? Koliko cesto zalivas? Cime ih hranis? Vrsta jacina svetla? Da li regulises ph vode? I jos nesto ta alu folija ti je losa spalice ti biljke bolje kupi crno belu foliju za silazu pa njome oblozi box, bela strana unutra naravno
Ne znam koje je sjeme naglasio sam prvi mi je grow ,ok maknucu onda foliju , a zalivam veliki svake 5 dana , jedan put sam dao plantelu velikoj stara je mjesec I 15 Dana planiram sledeceg zalivanje opet plantella list, ne regulisem pH vode od prilike ostsvim da ostoji dva dana voda u boce I onda zalivsm , ovo Sam iz zezanja zasadio , trip mi je bio hahaahhMeni deluju gladno. Koji je supstrat? Koliko cesto zalivas? Cime ih hranis? Vrsta jacina svetla? Da li regulises ph vode? I jos nesto ta alu folija ti je losa spalice ti biljke bolje kupi crno belu foliju za silazu pa njome oblozi box, bela strana unutra naravno
Nego cisto da znam mogu li ocekivat sto od njih ili makar jedne ove hahahaNe znam koje je sjeme naglasio sam prvi mi je grow ,ok maknucu onda foliju , a zalivam veliki svake 5 dana , jedan put sam dao plantelu velikoj stara je mjesec I 15 Dana planiram sledeceg zalivanje opet plantella list, ne regulisem pH vode od prilike ostsvim da ostoji dva dana voda u boce I onda zalivsm , ovo Sam iz zezanja zasadio , trip mi je bio hahaahh
Naravno!Nek ti apsolutno glavni trip bude da se njima ne hvalis nikome sem ove nase male porodice ovde na vutra.org ovo shvati kao bratski savet. Ne veruj nikome! Ocas posla od usta do usta i pubovi saznaju. Znaci nikome! Ne postoje najbolji drugari kad je u opticaju 3-5 god robije. Jezik za zube
Jer sam se bojao toga da spalim biljke i isao sam onom manje je bolje i zato sam sve ispirao zbog straha od overfeeda.... i jer sam negdje vidio da se moze skupiti gnojivo u zemlji i napraviti problem.. aj bar sad znam da je to bilo nedostatak a ne burn sto mi se desilo..
Svasta nesto sam ja gledao na netu pa me to i zbunilo
U ovoj faziPozdrav ekipa!
Dajem im hesi bloom i powerzyme ,i biobizz calmag 1ml/l dva zaljevanja pune doze i onda jednom vodu cistu.. svaka 3 dana zaljevanje.