Pozdrav, ima netko ideju sta bi ovo moglo biti ? Listovi imaju bijele fleke, odispod se vide neke smede tocke. Da li je moguce da su to tripsi? Preventivno sam dodao dijatomejske zemlje u gornji sloj...
Prečesto zalivanje, premalo vode. Koren se ne razvija. Zaliješ brate lepo sa cca dve litre, pa za par dana opet. Svakodnevno zalivanje - koren nema kiseonika, truli, plus jako malo vode sipaš na pot od 12-13 litara, , dakle ne širi se (koren), jer ne ide gde je suvojuce zalivene s 2, 5 dl. , a danas s 3 dcl vode i Slavola
jako je vruce i suho. Nagdje sam procitao da ta kombinacija donekle i ide zajedno, bitno da nije vlazno i vruce
Ovo je skoro tacno. Drugi grow mi je bio vanserijski..... duga prica. Njega sam odradio sa 250 W MH i 250 W HPS. Taj je box bio iste velicine kao i ovaj sad.vidis presao si sa 250w na 400w ., i rezim ti nije isti na koji si navikao ., jace svjetlo , vise hrane ,vode ..brzi joj je metabolizam na jace svjetlu,ako se mogu tako izrazit....sad se prilagodi na novu situaciju...400w MH je plavi spektar koji je iskljucivo za vege i treba joj ''goriva'' da gura..N je bitan u vege..ova lampa od 250w ti je bila pretpostavljam zuto svjetlo...2100k ili 2050k ,. ovo je nesto drugo...na 2100k brze ide u cvat sa MH nece tako brzo ., vega ce ti biti duza nego kod 2100k, da krenuo bi sa pola doze pa vidi kroz par dana kako prihvaca/reagira..
Au, svaka čast, golim okom se ne vide, ali kad se poveća ima šta da se vidi. Druže hvala ti od ❤️ . Godinama sam uzgajao i nikada nisam imao tako nešto u boxu, očito sam malo zahrđao.@Bezzla01 imaš napasnike neke to ne deluje kao bilo koji problem sa nutrijentima, meni barem.
Dobro pregledaj listove, i sa donje strane obavezno, i koristi lupu/mikroskop