Možda je samo hladno i ne rade dobro fotosintezu ,po meni 18 stupnjeva je malo
Samo mišljenje sto bi ja probo ,sretno
Samo mišljenje sto bi ja probo ,sretno
Puno Hvala na odgovoru. Moze li mi neko od profesionalaca Bize ili Opa Cupa reci, da li sam dobro savio biljku za prvi lst, inace ovo mi je prvi lst u zivotumeni ne djeluje na light burn, imao sam ga te izgledalo je drugacije, bas izgleda spaljeno i smede boje, ovo je vise mozda neka genetska deformacija/mutacija ..,nebi trebalo biti problem za dalje u svakom slucaju.,
Kakva crna uvreda brate Imam 9 biljaka k stavio sam ih u 11L saksije i lumatek 600w 2.9. Kako se tebi čini lst, valja li išta?Bez uvrede ako se nadovezem samo...budu ti oni dali savjet ...zasto ne presadis biljku u veci pot pa zatim lst..
Hvala brate puno, trenutno su 20ti dan vegetacije, moj plan je bio jos 10 dana i flip na 12-12. Ali sam planirao samo ovako da ih ostavim još 10 dana, da ih ne rastezem na drugu stranu. Sta kažes na toStavio si u 11l saksije ali su ti te saksije poluprazne koliko vidim, to jest nema toliko zemlje. Ja bih to presadio. A i u 11l nemoj ih dugo drzati u vege inace ce pojesti to zemlje.
Trening je ok, fino si ju savio i bocni izdanci imaju svjetla, sad kad oni potjeraju savijaj na suprotnu stranu.