mozda ti nedostaje samo Ca.,, a smedi spotovi takozvani na listu ti ne mora biti nuzno samo P .,moze biti i mangan Mn....dali je to coco ili soil?
Poslednja izmena:
U 90% slucajeva,kada je fosfor u pitanju... je predoziranje fosforom....zloupotreba fosfora !
Zloupotreba gnojiva je uopce...ostalih 10% je prezaljevanje..
dodo sam na pocetku flowera na 20l zemlje guano high phoshorus po preporucenoj dozi
jel puna ili manje od pune?Dodo sam manje od preporucene doze high P od guana
slazem se skrozPremalo je to informacija,da bi se iskoristilo kao alat za dijagnozu hahah
Zemlja je mix guankalong complete organics, sa dodanim guano powder, i glisnjakom oko 25% na pocetaku vege.pretpostavljam da je kroz vegu sve bilo ok i kad je krenulo cvjetanje .... zafalilo P
jel puna ili manje od pune?
koju zemlju koristis.... jel neki light-mix?
slazem se skroz
al da moram stavit novce... reko bi manjak fosfora. biljka je usla u cvjetanje sa manjkom P i taj prasak treba vremena da krene.
vidio sam par skoro pa istih slucajeva ko kod tebe sa light mix zemljom i slabim dozama p
Uvjek dajem fosfor na pocetku drugi tjedan nakon streca, sad sam dodo prvi kako i pise prema guano tablici, sve po ps-u kak pise 1 tjedan bloom high phospor 8g na litru zemlje. Na drugim biljkama nema porblema jedino ova amnezija steka, a druge su i druga sorta. Mislim da je jace da je 20 1 tako nes high phospor od guana.Premalo je to informacija,da bi se iskoristilo kao alat za dijagnozu hahah
Pojma nema sta si do sada davao,ali fosfor na pocetku cvjetanja je kosarkaskim zargonom..greska u koracima ,ali kazes..sporo otpusta,pa valjda je tako...npk 1-14-0 ..ili 0-9-0...majko mila
Dali imas nesta na bazi N,a da sporo otpusta?