pa jedeš ju? Nije to biljka? Biologija je ista.
Ne jedem je, pusim je, kuham itd. Da je biologija biljke ista i karenca na otrove bi bila ista. Recimo za racjicu je karenca na vermitec 7 dana, dok je kod marihuan 28 dana. Kako, ako je biologija ista?
Mjesas substrat i gnojiva.
Substrat je zemlja i da s flushom se ispre sve iz substrata, time se natjera biljka da trosi svoje zalihe u
samoj biljci
. S time razlike u dimu ima, radio sam i sa flushom i bez flusha. Da si mi blize donio bi ti flushanu i ne flushanu da probas. ali morat ces sam vidjet razliku. Po meni flush nije bezveze. ALi rekli smo svako ima pravo da radi i misli kako je bolje za njega. Meni ne pase ne flushani produkt jer me izrazito tjera na kasalj, i zato flusham. kod organica mozda nebi, ali kod kemijskih gnojiva mi je obaveza. Okus i miris dolaze nakon branja tokom kurja. Isto tako moze se maknut i ovo sto mene tjera na kasalj kurjom ali mora se kurjat puno duze da se razbiju sve te zaostale kemikalije.
U zadnjih 10 dana zivota biljke potrebe za hranjihim tvarima su tako male da joj ne treba nista isto kao i u seddling fazi zato je smjesno. Bolje da potrosi zaostatke iz same biljke, jer samim time ubrzamo curring. Jer ako je biljka vec sama potrosila neke elemente i secere, necemo morat cekat 2 mjeseca da se vremenski raspadnu u zavrsnom produktu. Nego nam je dovoljno i mjesec dana da do kraja razvije svoj terpenski profil i trihomi dozrliju.
I odosemo previse u offtopic, rekao sam odmah u prvom postu istrazi detaljno ako te zanima, a ovdje nije mjesto raspravama oko flusha, nego je ovo mjesto za probleme tokom uzgoja.
EDIT: POgledao sam sad ovu studiju na brzinu. Pise ne mjenja okus. A sami sebe pobijaju rezultatima... Ako u flushu razina klorofila pada kako su naveli.
Znate li vi kako je oduran okus klorofila u caju recimo? Aj skuhaj jedan cvijet u caj zeleni sav(pun klorofila) i jedan koji je vec izgubio zelenu boju. razlika nebo i zemlja. Od ovog zelenog mi se povraca od gorcine dok pijem caj, a ovaj gotovo bez boje samo tece niz grlo..