Evo kako pišem ovaj post tako i palim ovaj gore joint.
Da napišem prvo što se tice samog growa. Grow je prošo bez prevelikih problema. Afghan je dosta lagan strain za uzgojit, nije osjetljiv na temperaturu što sam primjetio jer mi se dizala temperatura i do 40*C i nije pokazivao neki stres radi toga.
Na kraju suhog sam dobio oko 120g ali bilo bi i više da ih nisam presušio. Jbg moja greška jer sam ih sušio 6 dana na vlagi od oko 20-30% u potkrovlju di je bilo jako vruće. Izgorilo je vec pola i nije mi zao, uzivam u svojem trudu a i ljeto je bilo ovo ono zahebancija
Greške koje mislim da sam napravio su(ovo je više meni podsjetnik):
- Previše drzao u vegetaciji mogao napravit bolji lst sa manjom vegetacijoom.
- sljedeci put ubacit toping.
- Sušenje!!
- .....
strain review smoke report
Okus ko okus nije toliko loš ko sto sam mislio. Svi govore da je loš okus afghana, da ima okus po zemlji. čak na jednom video sam vidio B-real iz cypress hilla nije htio pušit koliko mu je bio loš okus.
Isušuje usta nevjerovatno te obavezno neka boca vode sastrane da se zaliju usta svako toliko. Nevjerovatan osjećaj gladi poslje pušenja što mi se jako sviđa kad ga pušim uvjek završi prezderavanjem. High je baš pravi tipičan za indicu.... Znaci stone totalni mozak radi usporeno, misli lete iz jedne u drugu poslje se nemozes sjetiti o cemu se radilo. Body high nevjerovatan. U vecim kolicinama osjecas trnce kako ti prolaze kroz tijelo. Uglavnom lijepi za fotelju i nije baš za pušenje preko dana.
Nadam se da vam se svidio smoke report nisam baš neki stručnjak ali pokušao sam prenesti moja zapazanja o ovoj sorti.
Hvala svima još jednom i moze u zavrsene i lokot... Pozzzzz