greska, ja kombinram i ide bez problema sa bio gnojivimabio linijom kao niti override
OverdriveOverride
greska, ja kombinram i ide bez problema sa bio gnojivimabio linijom kao niti override
OverdriveOverride
Uzmi radije royal sugar i izbaci van calmag i carboload, calmag ne mozes kombinirati sa bio linijom kao niti override itd.
Pored green sensationa nema smisla bilo sta drugo kupovat.
Nisam dugo koristio advanced nutrients svega 2-3 growa pa i nisam nesto iskusan sa njima ali ako se dobro sjecam big bud ide prva 4 tjedna cvjetanja barem po njihovoj tablici. Takodje sam isao hobbyist liniju + piranha + bud candy + flawless finish pa sam ipak davao big bud cijeli grow od prvog do predzadnjeg tjedna ili dok mi ne nestane. Prosli grow se big bud potrosio dosta ranije ne mogu reci tacno do kad ali nedje sredine cvjetanja. Nisam primjetio neku razliku sa i bez njega. Mozes a i ne moras uzet onu najmanju bocicu 250ml pa nastavit davat ako mislis da su slabe biljke za taj period u kojem jesu.
Osim sto me jebb cal mag koji redivito dajem, biljke mi se cine da lijepo napreduju.. Ja sam ubacio jos one mycro i bakterije (tu je na forumu neko reko da tu firmu koristi (the nutrients) uk firma i jeftini su e sad ja tu neke veelike promjene nisam vidio od toga al ok..Jos sam ubacio carboload te senyzym..
Posto koristim sensi ph perfect AN ne namjestam ph, cak sam poceo koristit 50/50 pipusa/destilirana voda.. Eo jucer bas iso vidim dan nakon hranjenja..jebb katastrofa.. Mada meni je jaako niska vlaga (20-30%) A cito sam da pre niska vlaga isto utjece na to..Malo sam prolistao postove, zadnje slike su ti mjesec dana stare tako da je tesko reci ista za cal mag bez nekih novijih. Pre 10-ak dana mi se pokazao nedostatak cal mag na biljozama, dao sam ga u proslom zaljevanju jednu punu duzu i prestalo se sirit po listovima. Kao sto si rekao dajes ga redovito a i dalje te zeza.. trebali su se problemi vec povuc. Ako ne namjestas pH vode, dzaba i dajes cal mag ako je uopste do njega. Otvori dnevnik ili pitaj u odgovarajucoj temi da nejdemo u off topic ovde. Sretno do kraja growa.
cal mag samo ako vidis da joj treba, samo u vege fazi i u zadnjim nedeljama.Malo sam prolistao postove, zadnje slike su ti mjesec dana stare tako da je tesko reci ista za cal mag bez nekih novijih. Pre 10-ak dana mi se pokazao nedostatak cal mag na biljozama, dao sam ga u proslom zaljevanju jednu punu duzu i prestalo se sirit po listovima. Kao sto si rekao dajes ga redovito a i dalje te zeza.. trebali su se problemi vec povuc. Ako ne namjestas pH vode, dzaba i dajes cal mag ako je uopste do njega. Otvori dnevnik ili pitaj u odgovarajucoj temi da nejdemo u off topic ovde. Sretno do kraja growa.
Fosfor+ od HesiaBiljke mi u 4om tjednu cvjetanja,nemam vise big buda, kolko je neophodan?? Jer poslje growa nemam di sadit,pa da ne kupujem bezveze... Hobbist liniju teram..
Mineralna gnojiva možeš imat i preko godinu, dvije. Ja imam Owerdrive više od godine i u mraku na ispod 12° i sve ok!Sad gledam nalepnice, Hesi Root Complex iz 2015-e i samo jedna nalepnica sa godinom uvoza 2016 od 4 kantice AN Coco gnojiva. Evo slika u prilog. Proizvode sam narucio i dobio iz lokalne radnje(radnje u drzavi u kojoj zivim) pre 4 dana od prilike. Sad si me uplasio sa istekom roka, prvi put grovam i ne bih da nesto zaye*em. Da li da zovem i da se zalim radnji gde sam kupio robu i vratim nazad posto nisam jos uvek nista otvorio?
[
Ja Piranhu dam 2 puta u vegetaciji i 2,3 puta u početku cvata. Kasnije nema smisla, jer mi napuni pot od 20l korjenskom masom.Nisam dugo koristio advanced nutrients svega 2-3 growa pa i nisam nesto iskusan sa njima ali ako se dobro sjecam big bud ide prva 4 tjedna cvjetanja barem po njihovoj tablici. Takodje sam isao hobbyist liniju + piranha + bud candy + flawless finish pa sam ipak davao big bud cijeli grow od prvog do predzadnjeg tjedna ili dok mi ne nestane. Prosli grow se big bud potrosio dosta ranije ne mogu reci tacno do kad ali nedje sredine cvjetanja. Nisam primjetio neku razliku sa i bez njega. Mozes a i ne moras uzet onu najmanju bocicu 250ml pa nastavit davat ako mislis da su slabe biljke za taj period u kojem jesu.
E to mi je bilo potrebno, hvala. Nisam bila sigurna kako da tražim taj proizvod na naški jezik. A kada sam googlala samo "molases" izlazilo je nešto kao prihrana za pčele zamalo to da naručim Uglavnom našla sam, organski, verujem da će poslužiti kao dobra zamena za šećere.Melasa se moze naci po prodavnicama zdrave hrane, bio bio.. i slicno..
navest cu samo jednu razliku koja je kod svih gnojiva za coco a to je da ima veci postotak calmg....On je gušči i ja MISLIM, da mu je to jedina razlika
jesi probao... imas neko iskustvo.... meni je an za coco ispod proseka... da bi izgurao grow u hydru moras sto nekih bocica kupiti... stalno pokazuje deficit.... puno boljih a jeftiniji gnojiva za coco ima od an...Odličan izbor gnojiva, ako imaš kokos mix.
navest cu samo jednu razliku koja je kod svih gnojiva za coco a to je da ima veci postotak calmg....
jesi probao... imas neko iskustvo.... meni je an za coco ispod proseka... da bi izgurao grow u hydru moras sto nekih bocica kupiti... stalno pokazuje deficit.... puno boljih a jeftiniji gnojiva za coco ima od an...
Jedino ne koristim, coco. On je gušči i ja MISLIM, da mu je to jedina razlika. Stavlja se u mix sa kokosom 50%+.
Ja neznam, jel vi pročitat cijeli post ili samo ono što vam se čini bitno za vaš post!jesi probao... imas neko iskustvo.... meni je an za coco ispod proseka.