Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ispade sranje kroz gusto granje ... sumljam u tocnost PH metra + 3 komada mi pohermila tako da su danas dobile flush svaka po 40l vode otprilike i za 3 dana gasim svjetlo 2 dana mrak pa skidam sta i kako bude vidjet cu ... za sljedeci grow narucujem brendirano sjeme ... evo koja slika ... biljeke br 3,4,5 hermici i zasrale su i ove dvi . biljke 1-5 fali tu svega al navise mi pokazala br 3 te br 1 itd ...
uglavnom zakljucio sam da sam i dalje noob i da znam da nista ne znam vise nego sto sam znao prije ... nema veze nema predaje ...
nemoj se sekirat, biće tu dima i svega, bilo bi bajno da nije ali malo je zasralo, kakvig hedova ovdje ima i šta rade neki ljudi i koliko se muće, ipak nešto kužiš....ponavljanje je majka učenja,
nakon ovog gore navedenog +2 dana maraka skinem par uzoraka i osusim u mikrovalnoj i nije mi ko prosli puta ... znaci u ponedjeljak ponovo upalim svjetlo i stavim 10/14 i danas poslikam pa me zanima sta vi kazete ??? ugl uzorak je u mraku probat cu ga sutra ... ali brijem ostaviti jos dva dana pa u mrak i skidanje ... bojim se da mi ne bude sve u sjemenu ... i 4 biljka je pohermila tako da mi ostala 1 na kojoj jos nisam skuzio ... nema veze nema predaje meni je bitno da je zimnica spremna a malo vise kuzim o indoor ...
ev koja slika pa molim i koji komentar na trihome il kako vec ...
Evo dosao je i taj dan da ja ovi dnevnik zakljucim ... dao bi zakljucak da je polu uspjesan ... nisam dobio sto sam htio ali sam ipak bogatiji za nesto iskustva i vrpicu dima za koji znam da moze jos bolje ... dok ovo dimim smilit cu valjda novi projekt za zeleniju buducnost ...
na kraju vaga pokazala nekih 310g od kojih racunam da ce mi ostat
250 dok jos pocupkam grancice i malo kalira u staklenkama ...
evo koja slika za kraj i drugi puta cu malo iskusnije a sad ode
....
zanima me dali ce ova crna kutija od alata biti dobra za cuvanje ?? nemam dovoljano teglica za zmnicu ... i kao uvjek za kraj
Malo je rostiljas
Super je to drug, posle svake sadnje covjek stice iskustva, sve vise i vise
Imas staklenki ili ti tegli za kupiti u poljoapoteci ili marketima, jeftino nesto oko pola eura-euro komad.
Ne znam kako ce se kjuring odraditi bas u toj kutiji od alata...
Bravo na uspjesnom grow-u!
Dobro je to. Uopće ne trebaš razmišljati koliko si dobio. To nema težine. Težinu ima, da je tvoje i znaš da si sam uzgojio. To broji, drugo ne. Čestitam