Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Naravno, zadnjih godinu-dvi svaki automat topiram ali samo jednom izmedju 7. i 15. dana zivota (oko 10. dana obicno), nikako poslije 15. dana jer vec pocinje preflower i onda mi ostanu malene. Do 15. topiranje ni ne osjete, stagniraju manje od 24 sata ako i toliko. Nisam ni primjetio da im se zivotni ciklus produzi, vise manje sve po papirima zavrsavaju.
A Ven moje iskustvo s ww auto dinafema ću spomenuti jer sam ih sadio desetak puta. Supertoping VS netopirana = topirana počela cvjetati 43 dan, oko 90g,netopirana 35 dan počela cvjetati, manje od 40, zajedno pod istim svjetlom jedna do druge. Svjetlo je bilo hibrid led&cfl.. Samo što topi ranoj trebalo skoro 100dana,ovoj netreniranoj oko 80
@VenloNL
Dobijem 2 glavne i 2 sporedne grane, osuncanost krosnje 100, sve fino u livelu bez mreza i uz puno manje zahebancije nego samo lst da radim. 3-4 dana nakon topiranja malo razvucem grane i do branja su na autopilotu. Nikakav znacajniji pad prinosa nisam primjetio. Jedina greska koju sam par puta uradio je da cekam 4-5 kat pa topiram na treci kao fotose, to mi nikad nije proslo dobro. Kod automata nema cekanja i prostora za odgadjanje.
Apdejt neznam koji po redu, tri mladje punoljetnice na suncanj, auto fatbluberry (prvi plan) auto nl x2 (drugi plan), debela borovnica ne nikla oko 10.10. a ove sjevernosvjetlece 16.10., nl su danas ponovo dobile malo hrane za vegetaciju jer... jebes tipkanje na mobitelu
EDIT:
(Eto ne za računalom)
... jer očito im fali jedna doza hrane u vegetaciji (a kao 6 dana je ništa), uglavnom sve tri su stri su ušle u cvjetanje, strech je završen i sad ostaje onaj dosadni dio kad se ništa ne događa nego se samo ti cvjetići lagano popunjavaju, pa eto borovnicu će mo pratiti do božića (jednog od dva moguća samo ne znam točno do kojeg) a sjevernosvjetlače gledamo do malo iza nove godine (he he sad se sjetim da je i to oko božića lol), tako da u biti kad se zbrojim i oduzmem (a oduzmem se češće nego mi doktorica preporuča) tamo negdi, uff pogubljen sam ajmo na slike
debela borovnica
NL 1&2
što reći kakvu poruku poslati osim do tipkanja zdravi i veseli bili, ka šunkice nadimljeni itd......
Edit, dok slike uploadam sa moba tekst uploadam sa tipkovnice, radni vikend recimo, sad imam 2 boksa 70*60*95, donji ima 3x18w 4k + 1x18w3k, gornji svijetli na 4*18w 3k, 2x18w 4k i 2x12w 3k.
slike su od danas i jučer malene su critical + auto 2 kom velike su fatbluberry i 2xnl auto
Apdejt prezdadnji za ovu godinu a možda i za dnevnik,
o ovom uzorku ovisi koliko im je sati života preostalo
A sad malo fotkica tustih i masnih ljepljivih miomirsnih cvjetova,
sve skupa
ako ste se ikad pitali kako izgleda najezda gnatova (zato im život i brojim u satima)
stvari su zaozbiljno izmakle kontroli, sa criticalima su ponovo ušle u boks i ***** ga, doslovce ih usisivačem skupljam po boksu.....
critical+
njih dvije će vjerovatno biti u posebnom dnevniku, jednu ću topirati a drugu neću nego samo LST pa bi zamolio druga @VenloNL da odabere jednu za LST, nikle su isti sat, uvjeti će im biti jednaki a ja dajem časnu pionirsku da neću varati.
Updejt updejt,
oba criticala su topirana jedan ima 4 grane drugi 6, kao i obicno jedna cvjeta full gas druga kaska dobrih tjedan dana,
doli su dvi auto white widow od dobro mi znane Linde, jedna je retardirana nikla i sad ima jos cca 7 dana da se trgne jer zamjene su vec na klijanju, Auto amnesia lemon (jedan od boljih dimova iz 2020) criticali su sad ja 40 dana, ww su na 10 a aal je jos uvjek na 0
Mini updejt, retardirana udovica je fasovala u smeće, limunčice sam skuhao na klijanju (a temometar mi na polici umisto na grijacu stoji), zato je tu auto fat bluberry da popravi brojcano stanje
Dani tjedni i ostalo nebitni, klopa odoka, gnatovi pod kontrolom
Critical 1&2 cista suprotnost, jedan ima 4 zvonika a drugi 150 malih cvjetića, nikli isti sat iz iste posiljke od ove godine,
Ako bude kao ljetos ovaj sa manjim cvjeticima će udarati mnogo mnogo jako ali okus neće biti bog zna što.
Ww topirana, prelazi gabarite posude, prvi put sam dodao nekakve aminokiseline u igru i nisam nesretan.
Auto fat bluberry - linda seds, 2-3 sata stara, hit godine strain, bude ga još dugo na meniju