Što trenutno pušite?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

TechnoChrome ✌️

High all the time.
Poznanik Foruma
23.03.2014
207
446
63
To su rizle s okusom? Jel stvarno da neku notu u okusu? Probao sam bluntove s aromama inekim posebnim prililama al rizle nikad, nekako sam mislio da je bezveze i da je nemoguce dobit okus iz gorenja papira.
Jel ima jos kakvih okusa?
Da da, oseca se cokolada minimalno sto mi je zapravo ok jer ne bih voleo da preovlada to u odnosu na vutricu... Imam i sa borovnicom... Narucio sa Temu-a,tri pakovanja 130din :lol:

Wendigo

Blackamas Foot
Prijatelj Foruma
15.02.2021
1.666
11.918
356
To su rizle s okusom? Jel stvarno da neku notu u okusu?
Kako koje, iz mog iskustva apsolutno najbolje (ali kidaju sa cenom, tipa pakovanje je 2.5€):
Skunk-Flavored-Papers-All-Vertical-2.png

I to "Hawaiian"(kokos), apsolutno bez premca, i za uživanje, a pirinčani papir, sporogoreći, milina :)

Od ostalih možda "Golden Wrap" (cognac) koje su zapravo list duvana presovan u rolling paper, I npr "Zig-Zag" (liquorice), ali ZZ baš brzo gore, to je za motanje duvana više
:)

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.344
9.114
258
Dalmacija
Vec mi je dugo na listi, kao i Jack Herrer i imam ih jos par. Ali uvjek nesto, sad sam opet dobio gratis 15-20 menki i valja to potrosit, vise ne dam gerilcima, nek naruce sami. Svako malo neka menka uleti..
Evo i danas, kad aam isao bacit kutije od zemlje i racun s hempatije, ispadne mi jedan original zapakivan autos od FB, orange nesto.. bas sam pun menki.. al svakako, doci ce na red :)