Što trenutno pušite?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Pohani šnicel

Aktivan Član
22.05.2015
90
286
53
mmmmmm...uvik bi se prije na zeleno bacio nego na govance:razvaljen::...nekako mi više paše ...haš me uvik nekako glupavo drmne ...mozda radi navike neznam al nikad mi nije bio ispred nje:gled:

• Sviđa mi se
Reactions: jadran-kush

manila

Aktivan Član
16.09.2012
125
807
93
46
Imam ja jedno pitanje, vozeci se danas s posla razmisljam tako kako nema nista za pusit osim ako nisi budala pa davat 30e za g i sjetim se kako sam jedne godine bio dobio lisce za pusit.. Naime trava(tamno tamno zelena je bila) je bila narezana onako kao na rezance sto se reze duhan i ocito je bilo da je to bilo lisce al najfascinantnije je sto je RADILO , nije nikakvo preseravanje kunnem vam se cim god ocete, znam samo da je dim bio iz Bosne cini mi se..To su bila ona vremena kad je 50g kostalo 300kn..Pa me zanima dal se iko ikad susreo s necim slicnim na ulici?I sta sam ja to pobogu tada pusio?
Zlatne 90te... Za 50 kn si dobio panj veličine kutije cigareta, lišća, tu i tamo koja vrh, sve se mrvilo i pušilo... A smrdili smo kod vatrogasci. :)

xxrobixx

Aktivan Član
18.09.2009
384
317
63
Underground
Sutra se radi, pa da danas odmorimo. Žao mi je što ne znam koristiti fotoaparat, pa nikako ne mogu da dobijem bolje fotke. :)

Strain ID?

IMG_5236a.jpg

OG Kush
IMG_5237a.jpg

Strain ID?
IMG_5238a.jpg

Royal Highness
IMG_5239a.jpg

I sve zajedno.
IMG_5240a.jpg

:spliff::spliff::spliff: