jučer sam probao Pakistan Valley iz outdoor uzgoja prošle sezone(nisam ja uzgojio) ,jako žestoka trava,najjača koju sam pušio,zapalio sam đuntu s frendom i njegovom curom
neznam kako bih opisao taj miris,baš nekako voćni,uvijek sam navikao da me pogode trave onog spicy mirisa,frend je uzeo bud od oko gram,po mojoj procjeni,i srolao pola od toga...ufff..
još kako sam osjetio taj miris,mislio sam da me neće pogoditi baš žestoko,zato sam vukao kao slon...što se pokazala kao glupa ideja,nisam mogao nadoći od prve serije dimova,oni su povukli svatko po 2 i ugasili jer su morali preuzeti brigu o meni,danas me sramota totalno
osjećaj je neki zajeban,al pravo,donosili su mi vode,ali nisam mogao uzeti čašu u ruke,bio sam cijeli oduzet,u ušima mi je zujalo i htio sam samo da se taj osjećaj što prije prekine,osjećaj traje jako dugo,puuuno duže od bilo koje trave koju sam pušio u životu,kada sam se dobro naspavao,sjeo sam sa šalicom kave do prozora i razmišljao 2 sata kakve su kletve bačene na tu travu
sad trenutno imam chemdog u growboxu i nadam se da neće biti takva guja,ako je netko probao tu sortu volio bih da mi je opiše,hvala