Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici vanjskog uzgajanja
Zombie Kush - Ripper Seeds
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="goran641" data-source="post: 792668" data-attributes="member: 77686"><p>Hvala što si me uputio, idem baš pogledati. Vanjski uzgoj uopće ne gledam, vidiš i da sam ovaj tvoj dnevnik pogledao tek prije neki dan. Gajili smo i mi vani ali zadnji put prije nekih 20 tak godina. Poslije rata je bilo je dobre domaće trave, po par stotina maraka kilo i stvarno nije bilo vremena i potrebe za uzgojem. Kada je to sve zaškripalo i meni sve teže bilo naći dobar hašiš ili travu i postao prestar za jurenje sa djecom odlučio sam u se i svoje kljuse i sadašnji unutrašnji uzgoj, jednom godišnje, pokriva sve moje potrebe.</p><p>Što se autosa tiče, ni ja ih nisam imao namjeru gajiti dok nisam posadio 2 sjemenke Somanga, poklon od Some, i one procvjetale nakon 3 tjedna. Malo manji cvijetovi ali kvalitet odličan. Otkrio sam da imam još par sjemenki Amnesia Haze auto. I one će ići zajedno sa fotoperiodnim sa tim da će nakon 5-6 tjedana preći u dugi šator do kraja cvjetanja a fotoperiodne će se širiti dok ne zauzmu prostor. Malo unaprijeđen zadnji grow. Previše velike biljke mi rade stres jer zimi imam dosta putovanja i ne mogu razmišljati što se u džungli dešava dok me nema. To ostavljam posvećenijim i boljim od mene. Gušt vas je gledati!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="goran641, post: 792668, member: 77686"] Hvala što si me uputio, idem baš pogledati. Vanjski uzgoj uopće ne gledam, vidiš i da sam ovaj tvoj dnevnik pogledao tek prije neki dan. Gajili smo i mi vani ali zadnji put prije nekih 20 tak godina. Poslije rata je bilo je dobre domaće trave, po par stotina maraka kilo i stvarno nije bilo vremena i potrebe za uzgojem. Kada je to sve zaškripalo i meni sve teže bilo naći dobar hašiš ili travu i postao prestar za jurenje sa djecom odlučio sam u se i svoje kljuse i sadašnji unutrašnji uzgoj, jednom godišnje, pokriva sve moje potrebe. Što se autosa tiče, ni ja ih nisam imao namjeru gajiti dok nisam posadio 2 sjemenke Somanga, poklon od Some, i one procvjetale nakon 3 tjedna. Malo manji cvijetovi ali kvalitet odličan. Otkrio sam da imam još par sjemenki Amnesia Haze auto. I one će ići zajedno sa fotoperiodnim sa tim da će nakon 5-6 tjedana preći u dugi šator do kraja cvjetanja a fotoperiodne će se širiti dok ne zauzmu prostor. Malo unaprijeđen zadnji grow. Previše velike biljke mi rade stres jer zimi imam dosta putovanja i ne mogu razmišljati što se u džungli dešava dok me nema. To ostavljam posvećenijim i boljim od mene. Gušt vas je gledati!!! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici vanjskog uzgajanja
Zombie Kush - Ripper Seeds
Bottom