Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Zemljiste / zemlja [outdoor]
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="belaj" data-source="post: 748416" data-attributes="member: 75855"><p>Ne brinem se za sunce,imam ja jednu prijateljicu zvanu rucna pila koja ce se pobrinuti za okolno drvece.Mene jebe teren pun kamenja od 50kg i korijenja od posjecenih drveca,jbg zivim u mjestu gdje je nemoguce naci mjesto gdje seljaci zvani gerilci nece proviriti,jedina mi je ovo opcija u sred sume raskrcit i napravit sta se da a i tu mi je rizik ovo radit u sred zime jer se zna zavuc seljak u potrazi za drvetom.A sto se tice proljeca i ljeta nema sanse da iko pomisli proci u blizini a kamol uci u sumu prema bazi sto zbog zmija a i nema sta trazit ljeti tu.Pokusat cu ovih dana uraditi nesto sto se tice tla,povadit kamenje prekopat al neofirno vratit kako je sve bilo jer nebi volio da me neki dračevac provali kako pravim bazu za travu,i ako provali nek misli da djeca prave kolibu hahhaah</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="belaj, post: 748416, member: 75855"] Ne brinem se za sunce,imam ja jednu prijateljicu zvanu rucna pila koja ce se pobrinuti za okolno drvece.Mene jebe teren pun kamenja od 50kg i korijenja od posjecenih drveca,jbg zivim u mjestu gdje je nemoguce naci mjesto gdje seljaci zvani gerilci nece proviriti,jedina mi je ovo opcija u sred sume raskrcit i napravit sta se da a i tu mi je rizik ovo radit u sred zime jer se zna zavuc seljak u potrazi za drvetom.A sto se tice proljeca i ljeta nema sanse da iko pomisli proci u blizini a kamol uci u sumu prema bazi sto zbog zmija a i nema sta trazit ljeti tu.Pokusat cu ovih dana uraditi nesto sto se tice tla,povadit kamenje prekopat al neofirno vratit kako je sve bilo jer nebi volio da me neki dračevac provali kako pravim bazu za travu,i ako provali nek misli da djeca prave kolibu hahhaah [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Zemljiste / zemlja [outdoor]
Bottom