Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Zemljiste / zemlja [outdoor]
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="recistatriba" data-source="post: 681453" data-attributes="member: 72283"><p>ja sam iz eksperimentiranja posadio proklijalu bljcicu u zemlju za cvijece staro godinu dana, mislio sam da ce odmah bit nekakvih problema bas radi te zemlje, kad ono paf biljka se razvija odlicno kako i treba a uz to pitar nije napunjen zemljom do kraja vec je do pola pun jer nisam imao vise zemlje, razmišljao sam i o soluciji da ovu kupovnu pomješam sa crvenicom idem po nekakvoj svojoj logici "sve bolje niče iz crvenice", čekam kraj mjeseca pa se uz to premišljam da li da idem s biljkom na sajt ili da kad za to dodje vrijeme prebacim u neki pot od 20l, ulično je sjeme na nikakvom gubitku nisam, razmatram i nekakve autose da naručim no vidim da ima dosta žalbi u isporuci radi ove korone što hara, situacija je snadji se druze, ako nije problem da čujem koji savjet od mentora ili nekoga tko je voljan pomoći</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="recistatriba, post: 681453, member: 72283"] ja sam iz eksperimentiranja posadio proklijalu bljcicu u zemlju za cvijece staro godinu dana, mislio sam da ce odmah bit nekakvih problema bas radi te zemlje, kad ono paf biljka se razvija odlicno kako i treba a uz to pitar nije napunjen zemljom do kraja vec je do pola pun jer nisam imao vise zemlje, razmišljao sam i o soluciji da ovu kupovnu pomješam sa crvenicom idem po nekakvoj svojoj logici "sve bolje niče iz crvenice", čekam kraj mjeseca pa se uz to premišljam da li da idem s biljkom na sajt ili da kad za to dodje vrijeme prebacim u neki pot od 20l, ulično je sjeme na nikakvom gubitku nisam, razmatram i nekakve autose da naručim no vidim da ima dosta žalbi u isporuci radi ove korone što hara, situacija je snadji se druze, ako nije problem da čujem koji savjet od mentora ili nekoga tko je voljan pomoći [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Zemljiste / zemlja [outdoor]
Bottom