Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
ZEMLJA
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="odin666" data-source="post: 722780" data-attributes="member: 75863"><p>Pozdrav,Treba mi savjet,,</p><p> ovaj Grow bi htjeo probat sa sto manje gnojiva , i to gnojivo sto mislim je Bio Biz,, situacija je ovakva, 6 stabljka presadjivanje za par dana, 4 Air pots od 12 litara i 2 obicne saksije od 14 litara.. </p><p> zemlja je 50 litara Bio-Bizz i 25 L Plagron Light Mix, uz to imam Plagron bat guano i Plagron worm casting te vermiculit i perlit,ovo dvoje po saku ubacim svaki put,jel nekako mi Biobiz ima malo perlita,nebitno)</p><p>(idu pod 600w eventulno 660 super lumen, cooltube) box 120x120)</p><p> E sad sta je kvaka imam namjeru da budu u vegetaciji sto manje( radi dolaska toplih dana) znaci nekih 3-4 tjedna vegetacije ,tako malo ih jos nisam nikad drzo u vegetaciji , vegetaciju mislim da netreba opce da ih hranim, moje misljenje , a SVAKO DRUGO DOBRO DOSLO,,,</p><p> Znaci kako najbolje da iskoristim ovo sto imam znaci Bat guano i worm casting,, dali da umjesam( to sam radio prije ali u drugcijim uvjetima skrooz) u zemlju ili kasnje da pravim caj ili sipam okolo pred cvjetanje,,</p><p></p><p>A od gnojiva mislim Bio biz -Top max i Bio BLOOM,, ,poanta je sto kraca vegetacija,,znaci gnojivo po mom neko misljenju netreba za ta 3-4 tjedna vegtacije... Svaki savjet dobro dosao,, nikad se nisam naso u ovakvoj situaciji,pa sam radio sa cjelom paletom gnojiva, tako da sam sad u dvoumici ,, </p><p>Ponavljam svaki savjet dobro dosao</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="odin666, post: 722780, member: 75863"] Pozdrav,Treba mi savjet,, ovaj Grow bi htjeo probat sa sto manje gnojiva , i to gnojivo sto mislim je Bio Biz,, situacija je ovakva, 6 stabljka presadjivanje za par dana, 4 Air pots od 12 litara i 2 obicne saksije od 14 litara.. zemlja je 50 litara Bio-Bizz i 25 L Plagron Light Mix, uz to imam Plagron bat guano i Plagron worm casting te vermiculit i perlit,ovo dvoje po saku ubacim svaki put,jel nekako mi Biobiz ima malo perlita,nebitno) (idu pod 600w eventulno 660 super lumen, cooltube) box 120x120) E sad sta je kvaka imam namjeru da budu u vegetaciji sto manje( radi dolaska toplih dana) znaci nekih 3-4 tjedna vegetacije ,tako malo ih jos nisam nikad drzo u vegetaciji , vegetaciju mislim da netreba opce da ih hranim, moje misljenje , a SVAKO DRUGO DOBRO DOSLO,,, Znaci kako najbolje da iskoristim ovo sto imam znaci Bat guano i worm casting,, dali da umjesam( to sam radio prije ali u drugcijim uvjetima skrooz) u zemlju ili kasnje da pravim caj ili sipam okolo pred cvjetanje,, A od gnojiva mislim Bio biz -Top max i Bio BLOOM,, ,poanta je sto kraca vegetacija,,znaci gnojivo po mom neko misljenju netreba za ta 3-4 tjedna vegtacije... Svaki savjet dobro dosao,, nikad se nisam naso u ovakvoj situaciji,pa sam radio sa cjelom paletom gnojiva, tako da sam sad u dvoumici ,, Ponavljam svaki savjet dobro dosao [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
ZEMLJA
Bottom