Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
ZEMLJA
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="odin666" data-source="post: 719199" data-attributes="member: 75863"><p>pozdrav ekipa, </p><p>treba mi hitan odgovor to jest pomoc??!!,sjemenke su na klijanju- bio-biz zemlja je na putu doce tek iza vikenda cca~5 dana ,sjeme vec izbacilo klice, a od zemlje trenutno jedino imam ono blato florasan, u njeg se bojim stavit klice jel je katasrofa a najvise se bojim buba gnatova i slicnih nametnika ,e sad sta mislite da peroxidom (pobijem bube ako ih ima)i flushiranjem (rjesim ako je prejaka zemlja za sjemene klice )pripremim malo zemlje taman kolko treba za od jogurta casice ,,dok mi nedodje prava zemlja bio biz,,,,i znam da bi perlit bio najbolji al imam samo vrmiculit oceli je vermicu</p><p>lit ucinit rahlom??</p><p></p><p>hvala unaprjed!!! ,,i svaki savjet dobro doso jel nemogu nac drugu zemlju dok mi nedodje prava skojom jos nikad nisam imo problema</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="odin666, post: 719199, member: 75863"] pozdrav ekipa, treba mi hitan odgovor to jest pomoc??!!,sjemenke su na klijanju- bio-biz zemlja je na putu doce tek iza vikenda cca~5 dana ,sjeme vec izbacilo klice, a od zemlje trenutno jedino imam ono blato florasan, u njeg se bojim stavit klice jel je katasrofa a najvise se bojim buba gnatova i slicnih nametnika ,e sad sta mislite da peroxidom (pobijem bube ako ih ima)i flushiranjem (rjesim ako je prejaka zemlja za sjemene klice )pripremim malo zemlje taman kolko treba za od jogurta casice ,,dok mi nedodje prava zemlja bio biz,,,,i znam da bi perlit bio najbolji al imam samo vrmiculit oceli je vermicu lit ucinit rahlom?? hvala unaprjed!!! ,,i svaki savjet dobro doso jel nemogu nac drugu zemlju dok mi nedodje prava skojom jos nikad nisam imo problema [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
ZEMLJA
Bottom