Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
ZEMLJA
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Dreser" data-source="post: 641970" data-attributes="member: 68687"><p>Jedna od tri biljke koja mi je ostala u zivotu je jako zakrzljala zbog moje greske u zemlji koju sam stavio prvu,to je bio neki humus(tada jos nisam bio na ovom forumu,a prvi mi je indor).Presadio sam je u Florabellu pre 15ak dana,medjutim ta"Florabella"mi je bila jako sumnjiva,kao da je bila neki falsh(sto me ne bi cudilo).Uzeo sam pre 3 dana Substral Univerzalnu i biljka mi se vec trgnula kao da se probudila konacno.Znaci Substral univerzalni je po meni jako dobra za indoor pocetnika,a i pristupacna je....Ovde u Srbiji je oko 500dinara/4.5e 10l kesa.</p><p>[ATTACH]282950[/ATTACH][ATTACH=full]282950[/ATTACH]</p><p></p><p>Moja greska za prethodne postove</p><p>I da dopunim za Substral,posle 5 dana,biljka je kao ponovo rodjena</p><p>Znaci Substral je po meni najboolja koju sam koristio do sada</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dreser, post: 641970, member: 68687"] Jedna od tri biljke koja mi je ostala u zivotu je jako zakrzljala zbog moje greske u zemlji koju sam stavio prvu,to je bio neki humus(tada jos nisam bio na ovom forumu,a prvi mi je indor).Presadio sam je u Florabellu pre 15ak dana,medjutim ta"Florabella"mi je bila jako sumnjiva,kao da je bila neki falsh(sto me ne bi cudilo).Uzeo sam pre 3 dana Substral Univerzalnu i biljka mi se vec trgnula kao da se probudila konacno.Znaci Substral univerzalni je po meni jako dobra za indoor pocetnika,a i pristupacna je....Ovde u Srbiji je oko 500dinara/4.5e 10l kesa. [ATTACH]282950[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="282950"]282950[/ATTACH] Moja greska za prethodne postove I da dopunim za Substral,posle 5 dana,biljka je kao ponovo rodjena Znaci Substral je po meni najboolja koju sam koristio do sada [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
ZEMLJA
Bottom