Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
ZEMLJA
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Sensi Star" data-source="post: 601084" data-attributes="member: 54538"><p>UPDATE za growere iz HR!</p><p>Bio sam danas u jednoj firmi koja takodjer prodaje Potgrond H da uzmem zemlju, al covjek kaze da trenutno nema i da mora narucit. Pitam ga jel jel narucuje od firme EuroBrod kaze da da, da su oni generalni zastupnici i da svi uzimaju od njih. </p><p>Na to mu ispricam da sam imao problema sa tripsima kada sam uzeo zemlju u Luckom na sto mi je on odgovorio, onako malo pokunjeno, da je imao dosta prituzbi na tripse u toj zemlji kao i u Florabeli koju takodjer proizvodi Klasmann.</p><p>Rekao mi je ovako - “Od kada se zemlja ne uvozi direktno iz Njemacke poceli su problemi sa tripsima.”</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sensi Star, post: 601084, member: 54538"] UPDATE za growere iz HR! Bio sam danas u jednoj firmi koja takodjer prodaje Potgrond H da uzmem zemlju, al covjek kaze da trenutno nema i da mora narucit. Pitam ga jel jel narucuje od firme EuroBrod kaze da da, da su oni generalni zastupnici i da svi uzimaju od njih. Na to mu ispricam da sam imao problema sa tripsima kada sam uzeo zemlju u Luckom na sto mi je on odgovorio, onako malo pokunjeno, da je imao dosta prituzbi na tripse u toj zemlji kao i u Florabeli koju takodjer proizvodi Klasmann. Rekao mi je ovako - “Od kada se zemlja ne uvozi direktno iz Njemacke poceli su problemi sa tripsima.” [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
ZEMLJA
Bottom