Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
ZEMLJA
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Soul" data-source="post: 440072" data-attributes="member: 51600"><p>Sve spremno za prvi grow. Danas sam bio u agroshopu i imam dve zemlje na raspolaganju. Plantaflor i Substral tera magma. Obe imaju uredan optimalan ph. Substral ima lavinog kamena dok plantaflor nisam skontao sta ima. Takodje obe imaju nutriente npk tako da su biljke mirne 20 do 25 dana. Saksije imaju 20x20 i 25x25 cm. Neznam koliko je to litara al su povece. Koju zemlju da uzmem od te 2 i da li mogu istu koristiti u malim casama tokom klijanja? Takodje ako bi odabrao substral koji vec ima taj lavin kamen da li bi morao umrviti stiropor dodatno. Molim strucnjake na pomoci i da lagano otvorim dnevnik pa da krenemo. Hvala svima unapred.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Soul, post: 440072, member: 51600"] Sve spremno za prvi grow. Danas sam bio u agroshopu i imam dve zemlje na raspolaganju. Plantaflor i Substral tera magma. Obe imaju uredan optimalan ph. Substral ima lavinog kamena dok plantaflor nisam skontao sta ima. Takodje obe imaju nutriente npk tako da su biljke mirne 20 do 25 dana. Saksije imaju 20x20 i 25x25 cm. Neznam koliko je to litara al su povece. Koju zemlju da uzmem od te 2 i da li mogu istu koristiti u malim casama tokom klijanja? Takodje ako bi odabrao substral koji vec ima taj lavin kamen da li bi morao umrviti stiropor dodatno. Molim strucnjake na pomoci i da lagano otvorim dnevnik pa da krenemo. Hvala svima unapred. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
ZEMLJA
Bottom