Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
ZEMLJA
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stipe" data-source="post: 368543" data-attributes="member: 38614"><p>Malo ili velko pakiranje, mislim da je isti vrag. Kupio sam malo pakiranje TM i izgleda ocajno. Komadi svega i svacega unutra. Ali izgled me prevario u tom slucaju jer su biljke rasle ko lude iz toga.</p><p>Kad vec pisem napomenut cu.</p><p>Zeleni Terra Brill je otrov. Skoro sam ostao bez svih biljaka. Biljke izadju i stanu i pocnu se susit. Spasio sam ih sa tom ruznom Terra Magmom jer nisu imali PotgrondH tamo gdje kupujem. Drugi dan nakon presadjivanja su krenule kao da se nista nije desilo.</p><p></p><p>Do sada osobno provjereno odlicna zemlja: PotgrondH, TM, Florabella, naglasak na PTh. Cvetal i Plantella balkonia su malo jace zemlje i mozda cak nije za klijanje ali obje odrade dobar posao.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stipe, post: 368543, member: 38614"] Malo ili velko pakiranje, mislim da je isti vrag. Kupio sam malo pakiranje TM i izgleda ocajno. Komadi svega i svacega unutra. Ali izgled me prevario u tom slucaju jer su biljke rasle ko lude iz toga. Kad vec pisem napomenut cu. Zeleni Terra Brill je otrov. Skoro sam ostao bez svih biljaka. Biljke izadju i stanu i pocnu se susit. Spasio sam ih sa tom ruznom Terra Magmom jer nisu imali PotgrondH tamo gdje kupujem. Drugi dan nakon presadjivanja su krenule kao da se nista nije desilo. Do sada osobno provjereno odlicna zemlja: PotgrondH, TM, Florabella, naglasak na PTh. Cvetal i Plantella balkonia su malo jace zemlje i mozda cak nije za klijanje ali obje odrade dobar posao. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
ZEMLJA
Bottom