Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
ZEMLJA
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hempy" data-source="post: 286523" data-attributes="member: 38218"><p>Čitam malo Mandala seeds Website koja ima brojne tutoriale, pa sam došao do zemlje i nešto me zbunilo.</p><p></p><p>Baš su oštro napali Biobizz All-Mix (koji koristim) da ništa ne valja za indoor (kao i Canna koju inače svi drugi hvale?), jer je previše gnojena, a preporučuju Composanu Universal.</p><p>Pa gledam Composane isl. zemlje, te vidim da imaju NPK otprilike 200 - 500 mg/l podjednako (više-manje) za svaki element. Onda gledam svoj Biobizz All-Mix i NPK vrijednosti su malih: 130, 30 i 290 mg/l ??</p><p>Iz Mandale kažu da All-Mix ima previše soli, a Composana Universal je kao super. Ništa, gledam soli, pa All-Mix ima 1 g/l, a Composana < 3 g/l hm ???</p><p>No, Biobizz Allmix ipak ima EC 2,4 a Composana max 1,5, pa valjda tu nešto ne štima.</p><p>Po čemu je All-Mix previše gnojen u usporedbi s Composanom? Čije su informacije čudne? Mandala seeds ili jednog od proizvođača, Odzbunite me. :icon_lol:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hempy, post: 286523, member: 38218"] Čitam malo Mandala seeds Website koja ima brojne tutoriale, pa sam došao do zemlje i nešto me zbunilo. Baš su oštro napali Biobizz All-Mix (koji koristim) da ništa ne valja za indoor (kao i Canna koju inače svi drugi hvale?), jer je previše gnojena, a preporučuju Composanu Universal. Pa gledam Composane isl. zemlje, te vidim da imaju NPK otprilike 200 - 500 mg/l podjednako (više-manje) za svaki element. Onda gledam svoj Biobizz All-Mix i NPK vrijednosti su malih: 130, 30 i 290 mg/l ?? Iz Mandale kažu da All-Mix ima previše soli, a Composana Universal je kao super. Ništa, gledam soli, pa All-Mix ima 1 g/l, a Composana < 3 g/l hm ??? No, Biobizz Allmix ipak ima EC 2,4 a Composana max 1,5, pa valjda tu nešto ne štima. Po čemu je All-Mix previše gnojen u usporedbi s Composanom? Čije su informacije čudne? Mandala seeds ili jednog od proizvođača, Odzbunite me. :icon_lol: [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
ZEMLJA
Bottom