Hvala ljudi. Za out je da. Kupio sam sad 40l universalke pa sam mislio još ovih 20l što imam za ruže nadodati ako bude baš falilo ili možda bolje da ništa ne nadodajem. Vidim da su podjeljena mišljenja.
I mogu odmah čim mi proklije sjemenka pomješat perlit i tu camposanu pa ubacit proklijalu sjemenku u to.uzmi perlit neće škoditi, composana za cvjeće ili račice
Je pardon. Na bauhaus stranici nije pisalo sad provjerila sadrži pa još bolje.Koliko znam, Composana već sadrži perlit.
naravno, uzmi i mikorizu kad već ideš u bauhaus, nije skupa a radi čuda
Mikoriza? Baš gledam šta je to pošto sam početnik... Gnojivo za biljku? https://www.bauhaus.hr/organska-simbioza-100-ml.html to?
Ok, Hvala!Ma dobra je Terra magma, eno ti je na prvoj stranici, na slici zajedno sa Composanom. Svi supstrati koji se nalaze na toj slici su dobri za uzgoj.
Pogledajte prilog 329904
Ma skužila sam...@Petrolina
To je gnojivo...
Bigi mentore nisam te htjela udavit sa pitanjima pa sam tu pitala ali evo hvala ti puuuuno! Sutra ja to sve kupim onda reci samo za sad mi je ok ti lakmus papiri zemlja i teglice mogu kasnije gledat hranu za biljku i sve jer čekam neke novce a imam sad za ovo osnovnomoze ta zemlja terra magma blumenerde.