Ono šta mi kupujemo je zemlja koja je hranjivim omjerima jako povoljna za sađenje onog šta sadimo a ti budi i dalje tvrdoglav pa radi po svom. Javi rezultate kad naraste i nema smisla da ti više serviram linkove, ne želim biti magare. Pusa.grower7 je napisao(la):Očit nisi shvatio, ovo što vi kupujete nazivate gnojivom, a to je zapravo humus
Oke zabunio sam se, ovo šta ja proizvodim je humus, zapravo zemlja za cvijeće, e sad kad sadim u teglu od 10 L, stavim zemlje za cvijeće 7.5 L, 1.5 L stiropora i 1 L jako sitnog pijeska ? i onda postepeno kroz dane gnojim sa Bio plantella vrt.. Jel to dobra kombinacija ? još jednom oprostite na zabuni, Hvala za pomoć unaprijed.. :read: :shit: :smoke18: :smoke18:Avantura je napisao(la):Ono šta mi kupujemo je zemlja koja je hranjivim omjerima jako povoljna za sađenje onog šta sadimo
Osobno pijesak nebi ni stvljao. Stavio bi 9 zemlje i 1l stiropora. Inače uglavnom sadim u čistu zemlju.grower7 je napisao(la):e sad kad sadim u teglu od 10 L, stavim zemlje za cvijeće 7.5 L, 1.5 L stiropora i 1 L jako sitnog pijeska ?
Prvih 30 dana obično nije potrebna nikakva hrana kad je kvalitetna zemlja zato te i odgovaram od tvoje zemlje. I ne hrani se napamet, imaju preporučene doze i kad se hrani kad se počne hraniti recimo svako drugo-treče zalijevanje. Ali imaš do toga, pomoč češ dobiti iako je sve več napisano.i onda postepeno kroz dane gnojim sa Bio plantella vrt.
Evo samo da ti kažem nije mi problem kupiti i nije da ne želim kupiti radi uštede nego jednostavno ova provjerena roba tojest zemlja koju kupujete je napravljena isto kao i moja doma, ali dobro kupit ču nema problema..MACA CICA je napisao(la):Hm,hm..groweru najbolje i najsigurnije resenje ti je da kupis dobru i kvalitetnu zemlju koja je provereno dobra,kao i sto ti kazu decki..nevidim razlog da rizikujes celi grow zbog neke zemlje koje imas ti i nezelis kupit drugu zemlju koja je provereno dobra,pritom i nije skupa i mozes je sebi priustiti.
Mislio sam svakih tri zaljevanja jedno 100 ml, ili možda neke druge doze? :smoke18: :smoke18: :smoke18:Avantura je napisao(la):I ne hrani se napamet, imaju preporučene doze i kad se hrani kad se počne hraniti recimo svako drugo-treče zalijevanje.
grower7 je napisao(la):Evo samo da ti kažem nije mi problem kupiti i nije da ne želim kupiti radi uštede nego jednostavno ova provjerena roba tojest zemlja koju kupujete je napravljena isto kao i moja doma, ali dobro kupit ču nema problema..
Mislio sam svakih tri zaljevanja jedno 100 ml, ili možda neke druge doze? :smoke18: :smoke18: :smoke18:
Sa 100ml si ih več spržio i uništio. Prvo trebaš znati koliko češ biljaka imati i kolike su posude. Onda trebaš znati koliko vode ide po saksiji. Onda pročitaš na sadržaju gnjojiva koliko ide na litru vode, obično se vrti od 2-5ml. Ovisi koja su gnjojiva i koliko kompondnti ima. Krečeš s pola doze.grower7 je napisao(la):Mislio sam svakih tri zaljevanja jedno 100 ml, ili možda neke druge doze? :smoke18: :smoke18: :smoke18:
Hvala, sad vidim o čemu pričaš, oke onda ču saditi u kupovnoj...Power Seed je napisao(la):groveru, ja ne pricam napamet i bez veze, baci pogled samo na ovaj post https://www.vutra.org/topic/7297-auto-jet-47-by-powerseed/?p=149106
Hvala na info. imat ču nadam se 2 ženske biljke svaka u 10 litara,ili bi obadvije u 10 L, ali bi ih u vegetaciji držao kratko vrijeme( nema veze radi malog uroda) a gle pratiti ču zemlju kolko vlage ima i po tome zaljevati nije to neka znanstvena fantastika, oke znači nakon 20 dana bi trebao stavljati po 2 ml na 1 L vode, to dvoje pomiješati i tako zaljevati ?Avantura je napisao(la):Sa 100ml si ih več spržio i uništio. Prvo trebaš znati koliko češ biljaka imati i kolike su posude. Onda trebaš znati koliko vode ide po saksiji. Onda pročitaš na sadržaju gnjojiva koliko ide na litru vode, obično se vrti od 2-5ml. Ovisi koja su gnjojiva i koliko kompondnti ima. Krečeš s pola doze.