Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
ZEMLJA koju ne smijemo koristiti
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Blader" data-source="post: 456275" data-attributes="member: 42804"><p>[ATTACH]84026[/ATTACH]</p><p></p><p>Evo naprimjer ova zemlja. Sad prije par dana sam slučajno dao prijatelju klasman punu skoro vreću ali zaboravio uzeti sebi litru za 2 novo proklijale. Taman bila subota i bilo preriskantno da ćekam ponedjeljak. Jedino što sam imao pri ruci bilo je malo pakovanje ove zemlje. Nisam imao izbora i posadio u 0.5 l u ovu zemlju.</p><p></p><p>Zasad biljke stare par dana izgledaju dobro. Svejedno sam čitao specifikacije i naprimjer ima N 200-450 mg po litri, dok npr za klasman piše 210 mg/l. Želim reći da puno varira što se tiće tih glavnih elemenata pa je moguće da potrefi visok udio gnojiva i biljka se sporije razvija.</p><p></p><p>I još jedna stvar koju sam primjetio. Zadnjih 6 nedavno koje sam u Klasmanu držao u 14+ dana su bile tamno,tamno zelene dok u Terra Brilu budu svijetlije i po meni najbrže se razvijaju. Terra brill se pokazala jako jako dobra kad se ide od sjemena...</p><p></p><p>edit: ako moderator misli da ovo nije post za ovu temu neka ubaci u ZEMLJA...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Blader, post: 456275, member: 42804"] [ATTACH]84026[/ATTACH] Evo naprimjer ova zemlja. Sad prije par dana sam slučajno dao prijatelju klasman punu skoro vreću ali zaboravio uzeti sebi litru za 2 novo proklijale. Taman bila subota i bilo preriskantno da ćekam ponedjeljak. Jedino što sam imao pri ruci bilo je malo pakovanje ove zemlje. Nisam imao izbora i posadio u 0.5 l u ovu zemlju. Zasad biljke stare par dana izgledaju dobro. Svejedno sam čitao specifikacije i naprimjer ima N 200-450 mg po litri, dok npr za klasman piše 210 mg/l. Želim reći da puno varira što se tiće tih glavnih elemenata pa je moguće da potrefi visok udio gnojiva i biljka se sporije razvija. I još jedna stvar koju sam primjetio. Zadnjih 6 nedavno koje sam u Klasmanu držao u 14+ dana su bile tamno,tamno zelene dok u Terra Brilu budu svijetlije i po meni najbrže se razvijaju. Terra brill se pokazala jako jako dobra kad se ide od sjemena... edit: ako moderator misli da ovo nije post za ovu temu neka ubaci u ZEMLJA... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
ZEMLJA koju ne smijemo koristiti
Bottom