Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Winter grow (sjeme) 4 x 150w Hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Geo" data-source="post: 321696" data-attributes="member: 38716"><p>Ma generalno gledano do sad sam s jednom sortom samo došao do uspijeha, svaki puta radim na isti naćin. Ako je hermie imao polena u jajima a biljka špricana s CS-om nema očito je u koloidnom srebru problem.</p><p></p><p>Čitao sam dosta danas u vezi hermia i čini mi se da nije bio pametan potez bacit ovog kojeg sam imao. Kažu ukoliko se pojavi hermie od fem sorte i ako nema previše jaja da je moguće dobit čak do 95% fem sjeme ako se koristi polen tog hermia, jer i dalje biljka ima samo xx kromosome. Na svojoj biljci sam skinuo tri, četri jaja s stabljike i činilo mi se da se vidi nešto "sumnjivo" u bud-ovima i nisam htjeo riskirat, jbg možda mi je to bila jedina šansa.</p><p></p><p>kako god, nastavljam s špricanjem ženske koja je procvala i počet ću ponovno špricat ovu sterilnu, presto sam s špricanjem jer sam mislio da možda previše srebra šteti. Pošto mislim da se više neda vratit u rast stavit ču tog sterilnog pod 18/6 režim. Biljka uz više svijetla proizvodi i više šećera pa se možda ipak nešto polena nađe u jajima.</p><p></p><p>Srečom imat ču za sebe kolko mi treba tako da mi nije šteta eksperimentirat, u pravilu nemam šta izgubit, kako god i ako ne uspijem dobit polen opet se nadam da će biljka sama sebe oprašit kad shvati da neće bit oprašena pa dobijem par sjemenki (nemogu se sjetit kako se ta pojava zove trenutno)</p><p></p><p>Za sad nastavljam s CS-om pa ćemo vidit, makar se ne očekujem prevelik uspijeh. Uz malo znanja u kemiji relativno jeftino se da napravit STS, tako da možda kasnije krenem s njime.</p><p></p><p>Slike ču stavit malo kasnije, trenutno far out spava tako da je box skoro prazan.</p><p></p><p>Naravno ako ima neko neki prijedlog šta i kako dalje slobodno neka kaže</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Geo, post: 321696, member: 38716"] Ma generalno gledano do sad sam s jednom sortom samo došao do uspijeha, svaki puta radim na isti naćin. Ako je hermie imao polena u jajima a biljka špricana s CS-om nema očito je u koloidnom srebru problem. Čitao sam dosta danas u vezi hermia i čini mi se da nije bio pametan potez bacit ovog kojeg sam imao. Kažu ukoliko se pojavi hermie od fem sorte i ako nema previše jaja da je moguće dobit čak do 95% fem sjeme ako se koristi polen tog hermia, jer i dalje biljka ima samo xx kromosome. Na svojoj biljci sam skinuo tri, četri jaja s stabljike i činilo mi se da se vidi nešto "sumnjivo" u bud-ovima i nisam htjeo riskirat, jbg možda mi je to bila jedina šansa. kako god, nastavljam s špricanjem ženske koja je procvala i počet ću ponovno špricat ovu sterilnu, presto sam s špricanjem jer sam mislio da možda previše srebra šteti. Pošto mislim da se više neda vratit u rast stavit ču tog sterilnog pod 18/6 režim. Biljka uz više svijetla proizvodi i više šećera pa se možda ipak nešto polena nađe u jajima. Srečom imat ču za sebe kolko mi treba tako da mi nije šteta eksperimentirat, u pravilu nemam šta izgubit, kako god i ako ne uspijem dobit polen opet se nadam da će biljka sama sebe oprašit kad shvati da neće bit oprašena pa dobijem par sjemenki (nemogu se sjetit kako se ta pojava zove trenutno) Za sad nastavljam s CS-om pa ćemo vidit, makar se ne očekujem prevelik uspijeh. Uz malo znanja u kemiji relativno jeftino se da napravit STS, tako da možda kasnije krenem s njime. Slike ču stavit malo kasnije, trenutno far out spava tako da je box skoro prazan. Naravno ako ima neko neki prijedlog šta i kako dalje slobodno neka kaže [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Winter grow (sjeme) 4 x 150w Hps
Bottom