Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Winter grow (sjeme) 4 x 150w Hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="CATFISH" data-source="post: 319182" data-attributes="member: 27986"><p>U pravu je Geo,ako se poćne dovoljno rano tretirati sa CS,prije nego poćne sa cvjetanjem biljka će postati ćisto muška,obićno se koristi termin "obrnuta,preokrenuta žanska" a njezin pelud će dati fem sjeme ako opldi drugu žensku biljku.Eventualno se može kod predcvjetova pokazati ženski spol,kaliks sa pistilama ali se tokom daljnjeg tretiranja pistile osuše i kasnije iz kaliksa izvire banane.Ako se tretira kasnije kad već cvjeta,obićno ako radimo od reg. sjemana pa neznamo spol i stavimo na cvjetanje da vidimo koja je ženska i tek tad pocnemo tretrati sa CS onda će biljka biti hermi ćiji pelud na drugoj žanskoj daje fem menke.Ako dođe do oplodnje na samom hermiju,to sjeme će biti većinom hermiji, na nekom forumu sam našao podatak da bi trbalo biti oko 33% žanskih biljki iz tog sjemena.Biljka tretirana sa CS,ako ima ženskih cvjetova NIJE za pušenje ili bilo koji drugi oblik konzumacije.Osobno nebih uzimao sjeme sa hermija jer je prevelika tlaka poslje selektirati ćiste ženske biljke,a i netreba nam ako smo pravili fem menke.Na taj naćin može napraviti samo jednu tj. istu sortu,ali i neki drugi križ. Ja još nisam dobio ni jednog hermija ili mušku biljku iz tako napravjenog sjemena,iako još postoji šansa jer nikad nisam isklijao i zasadio sve menke.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CATFISH, post: 319182, member: 27986"] U pravu je Geo,ako se poćne dovoljno rano tretirati sa CS,prije nego poćne sa cvjetanjem biljka će postati ćisto muška,obićno se koristi termin "obrnuta,preokrenuta žanska" a njezin pelud će dati fem sjeme ako opldi drugu žensku biljku.Eventualno se može kod predcvjetova pokazati ženski spol,kaliks sa pistilama ali se tokom daljnjeg tretiranja pistile osuše i kasnije iz kaliksa izvire banane.Ako se tretira kasnije kad već cvjeta,obićno ako radimo od reg. sjemana pa neznamo spol i stavimo na cvjetanje da vidimo koja je ženska i tek tad pocnemo tretrati sa CS onda će biljka biti hermi ćiji pelud na drugoj žanskoj daje fem menke.Ako dođe do oplodnje na samom hermiju,to sjeme će biti većinom hermiji, na nekom forumu sam našao podatak da bi trbalo biti oko 33% žanskih biljki iz tog sjemena.Biljka tretirana sa CS,ako ima ženskih cvjetova NIJE za pušenje ili bilo koji drugi oblik konzumacije.Osobno nebih uzimao sjeme sa hermija jer je prevelika tlaka poslje selektirati ćiste ženske biljke,a i netreba nam ako smo pravili fem menke.Na taj naćin može napraviti samo jednu tj. istu sortu,ali i neki drugi križ. Ja još nisam dobio ni jednog hermija ili mušku biljku iz tako napravjenog sjemena,iako još postoji šansa jer nikad nisam isklijao i zasadio sve menke. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Winter grow (sjeme) 4 x 150w Hps
Bottom