Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Winter grow (sjeme) 4 x 150w Hps
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Geo" data-source="post: 316764" data-attributes="member: 38716"><p>To znam, ali mislio sam kolko rast traje utomaticima koje imam.</p><p></p><p><strong>Cill </strong>to sam vidio više puta, po njima ispada oko 58 dana od sjemenke do berbe, dok na stranic od pyramida ispada da sama cvatnja traje 8 tjedana... po tome ispada da rast traje... ako dva dana?</p><p>Pyramid kaže da rast traje 2mj + oko 2mj za cvatnju, ali to mi je opet malo čudno jer auto purple ima 19-21 dan rasta a na stranici kažu da rast auto purple-a traje 67 dana.</p><p> </p><p><strong>StokaGodine</strong></p><p></p><p>Ma neznam više ni sam vidim da ima dosta kritika vezanog za količinu (naravno ne mislim na negativne kritike) tako da sam upravo s frendom razgovarao dal hoće da mu uvalim koju biljku da ima šta radit i kaže da nema beda, al žao mi ih je opet dat jer znam da će ih on držat na prozoru a ne pod lampama tako da je onda jednostavnije bacit te biljke i ne gubit vrijeme na njih ili da ih držim pa šta bude bude, nemam šta izgubit osim vremena i živaca. Slažem se s vama svima da sam pretjero al jbg sad je kasno nazad više nema.</p><p></p><p>Naravno da ni jedna nije uspijela jer ih je netko pobro umjesto mene. Imam slike spremljene od ove godine pa ako hoćete mogu postat link s njima da ne pretrpam temu s slikama, ali niti jedna ne pokazuje znakove bolesti, a to što su ih srne trgale, napadali skakavci i krtice.. jbg na to nemožeš utjecat.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Geo, post: 316764, member: 38716"] To znam, ali mislio sam kolko rast traje utomaticima koje imam. [B]Cill [/B]to sam vidio više puta, po njima ispada oko 58 dana od sjemenke do berbe, dok na stranic od pyramida ispada da sama cvatnja traje 8 tjedana... po tome ispada da rast traje... ako dva dana? Pyramid kaže da rast traje 2mj + oko 2mj za cvatnju, ali to mi je opet malo čudno jer auto purple ima 19-21 dan rasta a na stranici kažu da rast auto purple-a traje 67 dana. [B]StokaGodine[/B] Ma neznam više ni sam vidim da ima dosta kritika vezanog za količinu (naravno ne mislim na negativne kritike) tako da sam upravo s frendom razgovarao dal hoće da mu uvalim koju biljku da ima šta radit i kaže da nema beda, al žao mi ih je opet dat jer znam da će ih on držat na prozoru a ne pod lampama tako da je onda jednostavnije bacit te biljke i ne gubit vrijeme na njih ili da ih držim pa šta bude bude, nemam šta izgubit osim vremena i živaca. Slažem se s vama svima da sam pretjero al jbg sad je kasno nazad više nema. Naravno da ni jedna nije uspijela jer ih je netko pobro umjesto mene. Imam slike spremljene od ove godine pa ako hoćete mogu postat link s njima da ne pretrpam temu s slikama, ali niti jedna ne pokazuje znakove bolesti, a to što su ih srne trgale, napadali skakavci i krtice.. jbg na to nemožeš utjecat. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Winter grow (sjeme) 4 x 150w Hps
Bottom