Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Strain Report
White Widow Autoflower by DInafem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="meinkampf" data-source="post: 695705" data-attributes="member: 68485"><p>Pozdrav druže!Kažeš 80.g.suvog,jesam u pravu?Vi u Dalmaciji ste u prednosti od nas u severno-zapadnoj bačkoj,tačnije kod nas kiša i grad lupa sve do juče kao i prošle godine.Ja jedino da sadim početkom jula,jer bude miholjsko leto do kraja oktobra.Uzeo sam Northen Light,Ak,,Gorillu i Critical.Kaži mi sve što piše o prinosu,jer ću saditi outdoor,ćale ih pazi.Ove godine prvi put radim auto napolju.Tvoj savet da ih topiram ili širim,koliko da ih zalivam nedeljno,jer Ti rekoh ćale to radi.Piše na N.L da daje do 200g.da li suvog ili ubranog?Jer sam sadio klasike i znam da se gubi 2/3 na kraju.Pomoć druže,i verujem da ćeš me shvatiti!?Živ Bia!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="meinkampf, post: 695705, member: 68485"] Pozdrav druže!Kažeš 80.g.suvog,jesam u pravu?Vi u Dalmaciji ste u prednosti od nas u severno-zapadnoj bačkoj,tačnije kod nas kiša i grad lupa sve do juče kao i prošle godine.Ja jedino da sadim početkom jula,jer bude miholjsko leto do kraja oktobra.Uzeo sam Northen Light,Ak,,Gorillu i Critical.Kaži mi sve što piše o prinosu,jer ću saditi outdoor,ćale ih pazi.Ove godine prvi put radim auto napolju.Tvoj savet da ih topiram ili širim,koliko da ih zalivam nedeljno,jer Ti rekoh ćale to radi.Piše na N.L da daje do 200g.da li suvog ili ubranog?Jer sam sadio klasike i znam da se gubi 2/3 na kraju.Pomoć druže,i verujem da ćeš me shvatiti!?Živ Bia! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Strain Report
White Widow Autoflower by DInafem
Bottom