Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
White skunk & skunk#1 400W HPS
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Nines_Rodriguez" data-source="post: 532345" data-attributes="member: 42816"><p>Lepo izgleda sve!</p><p>Meni je do pre 3 dana lampa bila na 45cm od najblizeg vrha i punili su se badovi lepo smolom.</p><p>Ali odlucio sam se spustiti lampu na 35 od tog najblizeg vrha koj je direktno ispod lampe. Vrucina je krenula i kod mene ali sam mislio o tome pre nego sto sam usao u cvetanje pa mi zato svetli po noci lampa. Nije puno, ali znaci tih par stepeni koju ima po noci. Vidi i ti tako, da ti lampa radi po nocu umesto danju, znaci da se pali oko 20h I gasi oko 8h. I obrati paznju da ne prepunis tlo solima. Tako sam ubio 3 biljke do sad. Djubrio ih 5-6 puta uzastopno bez flusha. Ne kazem da ces to uraditi ali obrati paznju.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nines_Rodriguez, post: 532345, member: 42816"] Lepo izgleda sve! Meni je do pre 3 dana lampa bila na 45cm od najblizeg vrha i punili su se badovi lepo smolom. Ali odlucio sam se spustiti lampu na 35 od tog najblizeg vrha koj je direktno ispod lampe. Vrucina je krenula i kod mene ali sam mislio o tome pre nego sto sam usao u cvetanje pa mi zato svetli po noci lampa. Nije puno, ali znaci tih par stepeni koju ima po noci. Vidi i ti tako, da ti lampa radi po nocu umesto danju, znaci da se pali oko 20h I gasi oko 8h. I obrati paznju da ne prepunis tlo solima. Tako sam ubio 3 biljke do sad. Djubrio ih 5-6 puta uzastopno bez flusha. Ne kazem da ces to uraditi ali obrati paznju. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
White skunk & skunk#1 400W HPS
Bottom