Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Welcome To The Jungle - Gelato edition, By : Alien OG, RQS (Green Gelato - Blue Gelato) Mars Hydro TS1000 x3 - 450w
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Alien OG" data-source="post: 768806" data-attributes="member: 70140"><p><h4 style="text-align: center"><span style="color: rgb(251, 160, 38)">CVJETANJE, DAN 106</span></h4> <p style="text-align: center">Pozdrav ekipa! Danas je dan 106 i flush je napravljen, trihinomi su vecinom mlijecni sa po kojim amber. Racunam da bi to trebalo biti taman tih jos tjedan dana? Nisam bas dobar u tim procjenama, sta vi kazete, oce li to biti to dok se potevi osuse od flusha, ili jos jednom voda?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Osim toga nema nista novo u boxu, guramo dalje bez nekakvih prepreka, sve nas mazi, temperatura, vlaga, sve je kako treba biti. Cure se debljaju jos uvijek na oko, iako mi se cini da su usporile tempo, pa mi je i to znak da je kraj blizu. Skratio sam im dan na 10 sati, tako da je noc sada 14h. Ne znam oce to raditi kakvu razliku, ali siguran sam da nece napraviti nista lose. Toliko od mene, uzivajte u slikama.</p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alien OG, post: 768806, member: 70140"] [HEADING=3][CENTER][COLOR=rgb(251, 160, 38)]CVJETANJE, DAN 106[/COLOR][/CENTER][/HEADING] [CENTER]Pozdrav ekipa! Danas je dan 106 i flush je napravljen, trihinomi su vecinom mlijecni sa po kojim amber. Racunam da bi to trebalo biti taman tih jos tjedan dana? Nisam bas dobar u tim procjenama, sta vi kazete, oce li to biti to dok se potevi osuse od flusha, ili jos jednom voda? Osim toga nema nista novo u boxu, guramo dalje bez nekakvih prepreka, sve nas mazi, temperatura, vlaga, sve je kako treba biti. Cure se debljaju jos uvijek na oko, iako mi se cini da su usporile tempo, pa mi je i to znak da je kraj blizu. Skratio sam im dan na 10 sati, tako da je noc sada 14h. Ne znam oce to raditi kakvu razliku, ali siguran sam da nece napraviti nista lose. Toliko od mene, uzivajte u slikama. [/CENTER] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Welcome To The Jungle - Gelato edition, By : Alien OG, RQS (Green Gelato - Blue Gelato) Mars Hydro TS1000 x3 - 450w
Bottom