Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Welcome To The Jungle #2 By : Alien OG, RQS (Critical Kush, Critical) Mars Hydro TS1000 Quantum Board x3
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Alien OG" data-source="post: 747857" data-attributes="member: 70140"><p>Dole osim sto ima linoleum jos sam stavio onaj stiropor sto se stavlja kad se instalira laminat da im bude toplije (par mm debljina), ali ocito da im je malo hladunjavo jer ta prosorija nije grijana. Ne budem nista dodavao, neka ide kako ide, budem ih vegetirao tjedan dana duze jer mi se tako nekako i cine kao tjedan dana sporije. Taj vodoravni vent je oscilirajuci vent a aksijalni je gore u kutu boxa. </p><p>Mozda izgledaju kao kupusarke ali ustvari su samo dvije full zbijene, ove ostale imaju lijepe dugacke grane formirane, samo vec imaju veliku listnu masu pa su u fazi gdje izgledaju kao salata.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alien OG, post: 747857, member: 70140"] Dole osim sto ima linoleum jos sam stavio onaj stiropor sto se stavlja kad se instalira laminat da im bude toplije (par mm debljina), ali ocito da im je malo hladunjavo jer ta prosorija nije grijana. Ne budem nista dodavao, neka ide kako ide, budem ih vegetirao tjedan dana duze jer mi se tako nekako i cine kao tjedan dana sporije. Taj vodoravni vent je oscilirajuci vent a aksijalni je gore u kutu boxa. Mozda izgledaju kao kupusarke ali ustvari su samo dvije full zbijene, ove ostale imaju lijepe dugacke grane formirane, samo vec imaju veliku listnu masu pa su u fazi gdje izgledaju kao salata. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Welcome To The Jungle #2 By : Alien OG, RQS (Critical Kush, Critical) Mars Hydro TS1000 Quantum Board x3
Bottom