Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Water Curing ili ti Vodeno Stvrdnjavanje :)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="vandalx" data-source="post: 121745" data-attributes="member: 5129"><p>zajebo sam se nije 50% nego 5%(manje vise) ^^</p><p>nije da zelim rec da ces dobit jacu travu ako je water cure-aš nego...</p><p></p><p>uzmi za primjer da imas 100 gr vec osusene trave i znas da ta trava sadrzi 15% THC-a</p><p>15% od 100 gr je 15 gr, dakle u ovom primjeru nasih 100 gr vuve ima 15 gr THC-a u sebi </p><p>primjenis water cure na tome i ostane ti 70 gr (sve one necistoce i sranja su isprane i vise ih nema,a THC je jos tu)</p><p>vutra iz primjera ima 15 grama THC-a u sebi.. 15 dijeljeno 70 = 21.42%</p><p></p><p>stvar radi tako da imas manje vutre(u gramima) sa istim postotkom THC-a kao i prije, ERGO stvar je potentnija nego 70 grama te iste vutre koja nije bila na water cure-u</p><p></p><p>dakle imaš "povećanje" potencije za 21.42%-15%=6.42%</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vandalx, post: 121745, member: 5129"] zajebo sam se nije 50% nego 5%(manje vise) ^^ nije da zelim rec da ces dobit jacu travu ako je water cure-aš nego... uzmi za primjer da imas 100 gr vec osusene trave i znas da ta trava sadrzi 15% THC-a 15% od 100 gr je 15 gr, dakle u ovom primjeru nasih 100 gr vuve ima 15 gr THC-a u sebi primjenis water cure na tome i ostane ti 70 gr (sve one necistoce i sranja su isprane i vise ih nema,a THC je jos tu) vutra iz primjera ima 15 grama THC-a u sebi.. 15 dijeljeno 70 = 21.42% stvar radi tako da imas manje vutre(u gramima) sa istim postotkom THC-a kao i prije, ERGO stvar je potentnija nego 70 grama te iste vutre koja nije bila na water cure-u dakle imaš "povećanje" potencije za 21.42%-15%=6.42% [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Water Curing ili ti Vodeno Stvrdnjavanje :)
Bottom