Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
** Vodic za vanjski uzgoj / outdoor **
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Varlicar" data-source="post: 743545" data-attributes="member: 76689"><p>Pozdrav ljubiteljima dobrih cvetova.</p><p>Sinoc sam skinuo biljke. Sorta nepoznata.</p><p></p><p><strong>Gledajuci kroz mikroskop na svakih 3-4 dana. Primetio sam po koju "glavicu" boje meda i ako jos ima prozirnih. Posto se broj tih tamnijih poceo povecavati odlucio sam da ih skinem. </strong></p><p><strong>Otprilike prema mojoj proceni ima oko 60% mlecnih, 20% prozirnih, 20% svetlo braon trihoma. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>S tim sto je jedna biljka bogatija trihomima od druge. </strong></p><p><strong>Da li je normalno da to varira tako, da budu prisutni i prozirni i potamneli? </strong></p><p></p><p>Ovo mi je prvi grow koji je da kazem uspeo. Posle velikih muka.. .</p><p>Sajt je u kukuruzu.</p><p>Posle crva koje su ih izbusile, srndaća koji je ogulio najbolju jos pocetkom avgusta nakon cega je postala hermafrodit, i zeleno crnih gusenica koje su ih opipale u zadnjih 20 dana i za 70% smanjile zelenu masu i sjebale hedove, na kraju sam digao dve biljke, od pocetnih 5 zenskih+3muske, od 10 semenki.,koje nemaju mnogo ni da se trimaju...</p><p></p><p>Cini mi se da tako zelene rade malo, ne mogu da ocenim posto sam ugruvan ovim sto pusim u zadnje vreme...</p><p>Ali se nadam da ce biti nesto.</p><p>U potkrovlju su.</p><p>Vise onako cele naopako. Sutra planiram da ih osisam.</p><p>Gore nije mnogo hladno. Mracno je. Ima protok vazduha. Ako se osusi sunka, valjda moze i biljka.</p><p></p><p><strong>Da li ih ostaviti sa glavnim stablom tako da se suse ili im otkinuti grane, pa posebno svaku okačiti? </strong></p><p></p><p>Boze zdravlja dogodine se ide mnogo ozbiljnije u poduhvat, sa nekim hibridima...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Varlicar, post: 743545, member: 76689"] Pozdrav ljubiteljima dobrih cvetova. Sinoc sam skinuo biljke. Sorta nepoznata. [B]Gledajuci kroz mikroskop na svakih 3-4 dana. Primetio sam po koju "glavicu" boje meda i ako jos ima prozirnih. Posto se broj tih tamnijih poceo povecavati odlucio sam da ih skinem. Otprilike prema mojoj proceni ima oko 60% mlecnih, 20% prozirnih, 20% svetlo braon trihoma. S tim sto je jedna biljka bogatija trihomima od druge. Da li je normalno da to varira tako, da budu prisutni i prozirni i potamneli? [/B] Ovo mi je prvi grow koji je da kazem uspeo. Posle velikih muka.. . Sajt je u kukuruzu. Posle crva koje su ih izbusile, srndaća koji je ogulio najbolju jos pocetkom avgusta nakon cega je postala hermafrodit, i zeleno crnih gusenica koje su ih opipale u zadnjih 20 dana i za 70% smanjile zelenu masu i sjebale hedove, na kraju sam digao dve biljke, od pocetnih 5 zenskih+3muske, od 10 semenki.,koje nemaju mnogo ni da se trimaju... Cini mi se da tako zelene rade malo, ne mogu da ocenim posto sam ugruvan ovim sto pusim u zadnje vreme... Ali se nadam da ce biti nesto. U potkrovlju su. Vise onako cele naopako. Sutra planiram da ih osisam. Gore nije mnogo hladno. Mracno je. Ima protok vazduha. Ako se osusi sunka, valjda moze i biljka. [B]Da li ih ostaviti sa glavnim stablom tako da se suse ili im otkinuti grane, pa posebno svaku okačiti? [/B] Boze zdravlja dogodine se ide mnogo ozbiljnije u poduhvat, sa nekim hibridima... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
** Vodic za vanjski uzgoj / outdoor **
Bottom