Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
** Vodic za vanjski uzgoj / outdoor **
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Beninjo" data-source="post: 731394" data-attributes="member: 76409"><p>Postovanje ljudi. Nisam bio siguran pod kojom temom da postavim par pitanja pa sam izabrao ovu. Zanima me dali je moguce da sorta acapulco gold koja je 70 posto sativa, 30 posto indika naraste 100-110 cm (tako pise na stranici s koje sam kupio sjeme) ? Zanima je jos dali mogu cijelo ljeto drzati biljku u plasteniku (zatvorenom ili djelomicno otvorenom) i jos me zanima zasto jedno regular sjeme koje je bas bilo veliko izraslo jako brzo i ima ljubicastu stabljiku (dolje slika). I molim nekoga tko zna sto se dogodilo sa sjemenom na slici ispod?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beninjo, post: 731394, member: 76409"] Postovanje ljudi. Nisam bio siguran pod kojom temom da postavim par pitanja pa sam izabrao ovu. Zanima me dali je moguce da sorta acapulco gold koja je 70 posto sativa, 30 posto indika naraste 100-110 cm (tako pise na stranici s koje sam kupio sjeme) ? Zanima je jos dali mogu cijelo ljeto drzati biljku u plasteniku (zatvorenom ili djelomicno otvorenom) i jos me zanima zasto jedno regular sjeme koje je bas bilo veliko izraslo jako brzo i ima ljubicastu stabljiku (dolje slika). I molim nekoga tko zna sto se dogodilo sa sjemenom na slici ispod? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
** Vodic za vanjski uzgoj / outdoor **
Bottom