Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
** Vodic za vanjski uzgoj / outdoor **
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Mamblbi" data-source="post: 685990" data-attributes="member: 72938"><p>Brate da je legalno i da me ne udara po dzepu cela prica - ne bi se ni ja tripovao, overthinkovao ni paranojisao i da imam dugu sezonu i finansijskih mogucnosti, neki ljudi na ovom forumu traze vasu instant pomoc i znanje, imaju svoje najmilije u problemu i nemaju uvek vremena na pretek i luksuz da natenane izucavaju sajt da bi uzivali u svom dimu eventualno ali to ne znaci da nemaju ljubav i zelju da pricu naprave kako treba i ispostuju biljku. Nije mi jasno gde gresim samo, zato sto brinem previse? koliko je to umereno brige? Kazite mi da znam, posteno vas pitam jer stvarno ne razumem sad da li treba da izlazem biljke nekom riziku da propadnu, posto od kako citam forum nailazim na mnogo vise meni stranih problema a cesto se kose misljenja ljudi i variraju i to za najjosnovnije teme a nemate puno milosti za pocetnike pa mislim i da kapiras zasto sam se isparanojisao i istripovao. Vodio sam rat sa belim musicama, spider miteovima, sa white powdery mildew i oprasenim biljkama proslo growanje pa znam da mi terasa kao grow site nije bas prijateljski nastrojeno mesto zato hocu da biljke izolujem maximalno od spoljnih uticaja ali opet da im ne uskratim sunce i vetar. Mislio sam autose da posadim, da izbegnem mogucnost oprasivanja biljaka, tako da bi to trebalo polovinom avgusta biti gotovo ako se ne varam?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mamblbi, post: 685990, member: 72938"] Brate da je legalno i da me ne udara po dzepu cela prica - ne bi se ni ja tripovao, overthinkovao ni paranojisao i da imam dugu sezonu i finansijskih mogucnosti, neki ljudi na ovom forumu traze vasu instant pomoc i znanje, imaju svoje najmilije u problemu i nemaju uvek vremena na pretek i luksuz da natenane izucavaju sajt da bi uzivali u svom dimu eventualno ali to ne znaci da nemaju ljubav i zelju da pricu naprave kako treba i ispostuju biljku. Nije mi jasno gde gresim samo, zato sto brinem previse? koliko je to umereno brige? Kazite mi da znam, posteno vas pitam jer stvarno ne razumem sad da li treba da izlazem biljke nekom riziku da propadnu, posto od kako citam forum nailazim na mnogo vise meni stranih problema a cesto se kose misljenja ljudi i variraju i to za najjosnovnije teme a nemate puno milosti za pocetnike pa mislim i da kapiras zasto sam se isparanojisao i istripovao. Vodio sam rat sa belim musicama, spider miteovima, sa white powdery mildew i oprasenim biljkama proslo growanje pa znam da mi terasa kao grow site nije bas prijateljski nastrojeno mesto zato hocu da biljke izolujem maximalno od spoljnih uticaja ali opet da im ne uskratim sunce i vetar. Mislio sam autose da posadim, da izbegnem mogucnost oprasivanja biljaka, tako da bi to trebalo polovinom avgusta biti gotovo ako se ne varam? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
** Vodic za vanjski uzgoj / outdoor **
Bottom