Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
** Vodic za vanjski uzgoj / outdoor **
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="huana.meri" data-source="post: 516862" data-attributes="member: 14253"><p>malo sam izjaho danas po proplancima, naišo na dva ok sajta, samo neznam koliki je zaista protok kojekakvih jajara poput mene, stvarno mi out brige zadaje...</p><p>nakon lanjske pljačke dođe mi da miniram okolo 20 kvadrata...</p><p>hebate na selu živim, ali odem s motorom u 3pm, u brda, i nađem di je čovjek već serucnuo, odrezo nešt, ubio, izbaco iz prikolice....</p><p>nasrani smo na ovom planetu previše...</p><p></p><p>oba sajta koja sam nanjušio su nečija zemljišta koja godinama nisu pipnuta, valjda ove godine neče počet krčit..., nalaze u takvom granju, sad u martu, da nisam mogao ni da dođem na spot koji mi se sviđa, treba mi neko mlatilo, sablja....</p><p>tako da računam kroz par dana da upikam klonove kalaša i nestanem, tamo će u maju bit ko na frontu trnjavo...nevjerujem ni da ću moć zaljevat ni hranit....više kao šta mi bog podari, ako ovaj čija je cijela padina ne iskrči radi EU projekta skijališta, do jeseni kasne će ih se samo iz satelita moć vidit...</p><p>no neodustajem, izjahat ću još koji dan u divljinu, možda me obasja neka zraka u tu moju napušenu bulju....nervozan sam ko pas jer nemam mjesto za out još pravo...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="huana.meri, post: 516862, member: 14253"] malo sam izjaho danas po proplancima, naišo na dva ok sajta, samo neznam koliki je zaista protok kojekakvih jajara poput mene, stvarno mi out brige zadaje... nakon lanjske pljačke dođe mi da miniram okolo 20 kvadrata... hebate na selu živim, ali odem s motorom u 3pm, u brda, i nađem di je čovjek već serucnuo, odrezo nešt, ubio, izbaco iz prikolice.... nasrani smo na ovom planetu previše... oba sajta koja sam nanjušio su nečija zemljišta koja godinama nisu pipnuta, valjda ove godine neče počet krčit..., nalaze u takvom granju, sad u martu, da nisam mogao ni da dođem na spot koji mi se sviđa, treba mi neko mlatilo, sablja.... tako da računam kroz par dana da upikam klonove kalaša i nestanem, tamo će u maju bit ko na frontu trnjavo...nevjerujem ni da ću moć zaljevat ni hranit....više kao šta mi bog podari, ako ovaj čija je cijela padina ne iskrči radi EU projekta skijališta, do jeseni kasne će ih se samo iz satelita moć vidit... no neodustajem, izjahat ću još koji dan u divljinu, možda me obasja neka zraka u tu moju napušenu bulju....nervozan sam ko pas jer nemam mjesto za out još pravo... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
** Vodic za vanjski uzgoj / outdoor **
Bottom