Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
** Vodic za vanjski uzgoj / outdoor **
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="UGoriDuh" data-source="post: 514034" data-attributes="member: 33715"><p>Moj problem nije zemlja, nije ni voda(potok je nekih 200-300 m nizbrdo), sunca u izobilju..nisu ni "houbari", mada je ovde nacionalni sport(posle hokeja) branje pečurki, sajt je na čovjeku teško pristupačnom mjestu, moja glavobolja su divlje svinje i srndaci.. Masa ih je, pojedini djelovi šume kao njiva izrovani, svinje prilaze i do naselja, a jelenskih utabanih staza bukvalno svuda..juče sam u grmu probudio svinjsku familiju, srnu vidio kraj potoka..Zato sam se odlučio saditi u sred "plantaže" trnja, one drače što isprepletano raste nisko po livadi(ne znam kako se zove)..tuda ne može ni puž, svinja ne rije, a vjerujem da nece ni srndaci.. Sajt je skrivena čistina blizu oboda livade koja se ne kosi, na vrhu brda..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="UGoriDuh, post: 514034, member: 33715"] Moj problem nije zemlja, nije ni voda(potok je nekih 200-300 m nizbrdo), sunca u izobilju..nisu ni "houbari", mada je ovde nacionalni sport(posle hokeja) branje pečurki, sajt je na čovjeku teško pristupačnom mjestu, moja glavobolja su divlje svinje i srndaci.. Masa ih je, pojedini djelovi šume kao njiva izrovani, svinje prilaze i do naselja, a jelenskih utabanih staza bukvalno svuda..juče sam u grmu probudio svinjsku familiju, srnu vidio kraj potoka..Zato sam se odlučio saditi u sred "plantaže" trnja, one drače što isprepletano raste nisko po livadi(ne znam kako se zove)..tuda ne može ni puž, svinja ne rije, a vjerujem da nece ni srndaci.. Sajt je skrivena čistina blizu oboda livade koja se ne kosi, na vrhu brda.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
** Vodic za vanjski uzgoj / outdoor **
Bottom