Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
** Vodic za vanjski uzgoj / outdoor **
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="nedjeljomu2" data-source="post: 479980" data-attributes="member: 53599"><p>Pozdrav dobri ljudi! Imam 3 apsolutno slučajno izrasle biljkice, posađene negdje sredinom ili krajem 5. mj., bile su u teglama s drugim cvijećem, a kad sam vidio da su stvarno ozbiljno shvatile svoj rast i razvoj onda sam ih presadio u jednu veliku teglu. Nisam ih vidio jedno 2-3 tjedna i dočekalo me iznenađenje. 2 ženkice su super, a na ovu jednu mušku bacam hejt. Čitao sam da se i ona može koristit, da se u njoj mogu nać ok razine THC-a i CBD-a, al to su sve bila neka istraživanja, sad imam par pitanja za vas:</p><p>1. Kolike su šanse da mi muška sjebe ženkice?</p><p>2. Isplati li se sačuvati mušku biljku za nekaj? (vaša iskustva)</p><p>3. Ako ću bacit maksimalni hejt na mušku, dal da ju samo odrežem ili izvadim s korijenom?</p><p>4. Ako se sa slike uspiju vidjet ženski cvjetovi, možete mi bacit kakvu pametnu informaciju o tom kad bi cveteki bili zreli za berbu</p><p></p><p></p><p>Hvala vam unaprijed na pomoći dobri ljudi, i bilo koji drugi savjet je i više nego dobro došao!</p><p></p><p>[ATTACH]104090[/ATTACH]</p><p>[ATTACH]104091[/ATTACH] [ATTACH]104092[/ATTACH] [ATTACH]104093[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nedjeljomu2, post: 479980, member: 53599"] Pozdrav dobri ljudi! Imam 3 apsolutno slučajno izrasle biljkice, posađene negdje sredinom ili krajem 5. mj., bile su u teglama s drugim cvijećem, a kad sam vidio da su stvarno ozbiljno shvatile svoj rast i razvoj onda sam ih presadio u jednu veliku teglu. Nisam ih vidio jedno 2-3 tjedna i dočekalo me iznenađenje. 2 ženkice su super, a na ovu jednu mušku bacam hejt. Čitao sam da se i ona može koristit, da se u njoj mogu nać ok razine THC-a i CBD-a, al to su sve bila neka istraživanja, sad imam par pitanja za vas: 1. Kolike su šanse da mi muška sjebe ženkice? 2. Isplati li se sačuvati mušku biljku za nekaj? (vaša iskustva) 3. Ako ću bacit maksimalni hejt na mušku, dal da ju samo odrežem ili izvadim s korijenom? 4. Ako se sa slike uspiju vidjet ženski cvjetovi, možete mi bacit kakvu pametnu informaciju o tom kad bi cveteki bili zreli za berbu Hvala vam unaprijed na pomoći dobri ljudi, i bilo koji drugi savjet je i više nego dobro došao! [ATTACH]104090[/ATTACH] [ATTACH]104091[/ATTACH] [ATTACH]104092[/ATTACH] [ATTACH]104093[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
** Vodic za vanjski uzgoj / outdoor **
Bottom