Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
** Vodic za vanjski uzgoj / outdoor **
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="huana.meri" data-source="post: 467572" data-attributes="member: 14253"><p>Super sve, ali ovu "moraš" zaljevat kad upeče i male šanse da ju netko nespazi.</p><p>Ja uvijek na uštrb i prinosa i sunca biram užas mjesto, teški užas, i manje dobijem, možda metnem koju biljanu više i poslje me pljesanj jebe, ali manje drhćem od prolaznika i slično.</p><p>Neki dan sam htio baš napisati nešto što sam jako dobro osjetio na svojim outdorima no dobio neku upalu pluća, fak, sad sam ko pred smrt al ajde, nemogu skoz sam blejat.</p><p>Kad nađeš mjesto koje ima 5-8 sati sunca a ostalo ga brani okolno raslinje, e to je posao.</p><p>Pazi sad, da se bilo što dogodi, nemožeš na sajt, tvoje cure uvijek imaju vode, i u najvećim vrućinama, vegetacija oko njih diše, ali ne ova ko tvoja, livadica, to je nula.</p><p>Što je vega oko sajta veća to bolje, to ti daje idealnu klimu u vrućinama, bebe skaču prema gore.</p><p>Nemoraš pazit da te uhvate kak vodu nosiš, nemoraš do spola uopće da ih obilaziš.</p><p>Nemojte sad odma napadat s prinosom, jer se može uvijek stavit biljka više i amen, pljesanj se također u takvom okruženju češće prima na hedove u jesen no bolje i 2 vrha buđi i u smeće nego da mi neki baja u šetnji, krađi, krivolovu zakolje moje najmilije.</p><p>Tko izgleda kao rambo nakon što dođe sa svog out sajta taj ima šanse. Npr. ja jedva mogu u kratkoj majici proć, jedva, ako neodem 7 dana, onda moram dugu oblačit, sve pojede vega.</p><p>Zapamtite, trud se isplati, inaće krpelje skidam skoro na dnevnoj bazi, i to trebate pripaziti.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="huana.meri, post: 467572, member: 14253"] Super sve, ali ovu "moraš" zaljevat kad upeče i male šanse da ju netko nespazi. Ja uvijek na uštrb i prinosa i sunca biram užas mjesto, teški užas, i manje dobijem, možda metnem koju biljanu više i poslje me pljesanj jebe, ali manje drhćem od prolaznika i slično. Neki dan sam htio baš napisati nešto što sam jako dobro osjetio na svojim outdorima no dobio neku upalu pluća, fak, sad sam ko pred smrt al ajde, nemogu skoz sam blejat. Kad nađeš mjesto koje ima 5-8 sati sunca a ostalo ga brani okolno raslinje, e to je posao. Pazi sad, da se bilo što dogodi, nemožeš na sajt, tvoje cure uvijek imaju vode, i u najvećim vrućinama, vegetacija oko njih diše, ali ne ova ko tvoja, livadica, to je nula. Što je vega oko sajta veća to bolje, to ti daje idealnu klimu u vrućinama, bebe skaču prema gore. Nemoraš pazit da te uhvate kak vodu nosiš, nemoraš do spola uopće da ih obilaziš. Nemojte sad odma napadat s prinosom, jer se može uvijek stavit biljka više i amen, pljesanj se također u takvom okruženju češće prima na hedove u jesen no bolje i 2 vrha buđi i u smeće nego da mi neki baja u šetnji, krađi, krivolovu zakolje moje najmilije. Tko izgleda kao rambo nakon što dođe sa svog out sajta taj ima šanse. Npr. ja jedva mogu u kratkoj majici proć, jedva, ako neodem 7 dana, onda moram dugu oblačit, sve pojede vega. Zapamtite, trud se isplati, inaće krpelje skidam skoro na dnevnoj bazi, i to trebate pripaziti. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
** Vodic za vanjski uzgoj / outdoor **
Bottom