Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
** Vodic za vanjski uzgoj / outdoor **
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Novakp" data-source="post: 372069" data-attributes="member: 42005"><p>Uradio sam jedan korak bez icijeg saveta. Pa sada da vas pitam dali je neko to radio i kako je prosao, dali su mu uspele biljke ili ne, ili slabo. Ja sam ih tek pre 3 dana presadio u kukuruz.</p><p>Bile su u saksiji jednoj vecoj njih 5 komada. Ja sam ih dobro zalio uzeo noz i isekao zemlju do dna dubine 10-15 cm , kao i nihove zilice koje su se pomesale. One su visine oko 1m ima jedna i 1,20 tako da nisu mogle vise u toj saksiji da rastu, takav je moj utisak, stale su bile. Inace su posadjene krajem marta. Kada sam ih presadio u kukuruz oborile su glavu , ali vec ujutro su glave bile gore. </p><p>Trenutno, posle evo vec 4 dana nevidim jos uvek neku zivost u njima, iako sam stavio u dnu rupe stajskog ovcijeg djubreta lepo zalijo, pala je i mala kisica. Dali neko ima iskustva i dali ce ovo biti OK.....Molim brz odgovor??????????</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Novakp, post: 372069, member: 42005"] Uradio sam jedan korak bez icijeg saveta. Pa sada da vas pitam dali je neko to radio i kako je prosao, dali su mu uspele biljke ili ne, ili slabo. Ja sam ih tek pre 3 dana presadio u kukuruz. Bile su u saksiji jednoj vecoj njih 5 komada. Ja sam ih dobro zalio uzeo noz i isekao zemlju do dna dubine 10-15 cm , kao i nihove zilice koje su se pomesale. One su visine oko 1m ima jedna i 1,20 tako da nisu mogle vise u toj saksiji da rastu, takav je moj utisak, stale su bile. Inace su posadjene krajem marta. Kada sam ih presadio u kukuruz oborile su glavu , ali vec ujutro su glave bile gore. Trenutno, posle evo vec 4 dana nevidim jos uvek neku zivost u njima, iako sam stavio u dnu rupe stajskog ovcijeg djubreta lepo zalijo, pala je i mala kisica. Dali neko ima iskustva i dali ce ovo biti OK.....Molim brz odgovor?????????? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
** Vodic za vanjski uzgoj / outdoor **
Bottom