Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
** Vodic za vanjski uzgoj / outdoor **
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Rancero" data-source="post: 347654" data-attributes="member: 43475"><p>Pozz svima.Spremam se za svoj prvi outdoor,sjeme od neke domaje koja i nije bila baš nešto ali samo to imam za prvi put.Sajt je spreman,rupe iskopane,teren očišćen i evo dileme tj. pitanje znalcima.Sajt je na takvom mjestu da moram pazit na visinu samih stabljika,ne bi smjele izrast više od cca 1 m jer sve preko toga podiže rizik od primjećivanja istih.E sad da li da kasnije sadim pa da smanjim vrijeme vegetacije jer koliko sam shvatio čitajući forum,biljka više ne ide u visinu kad uđe u fazu cvijetanja ili da ih držim nisko topiranjem i dali se to može postić istim.Nadam se da nije glupo pitanje jer svi teže večim i jačim biljozama a ja bi manje jer sigurnost je na prvom mjestu!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Rancero, post: 347654, member: 43475"] Pozz svima.Spremam se za svoj prvi outdoor,sjeme od neke domaje koja i nije bila baš nešto ali samo to imam za prvi put.Sajt je spreman,rupe iskopane,teren očišćen i evo dileme tj. pitanje znalcima.Sajt je na takvom mjestu da moram pazit na visinu samih stabljika,ne bi smjele izrast više od cca 1 m jer sve preko toga podiže rizik od primjećivanja istih.E sad da li da kasnije sadim pa da smanjim vrijeme vegetacije jer koliko sam shvatio čitajući forum,biljka više ne ide u visinu kad uđe u fazu cvijetanja ili da ih držim nisko topiranjem i dali se to može postić istim.Nadam se da nije glupo pitanje jer svi teže večim i jačim biljozama a ja bi manje jer sigurnost je na prvom mjestu! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
** Vodic za vanjski uzgoj / outdoor **
Bottom