Pozdrav svima, nov sam clan, ne znam ni da li temu pisem u pravom sektoru tako da se izvinjavam moderatorima ukoliko sam promasio mesto za ovu temu..
Ovako, zivim u kuci sa roditeljima, a zeleo bih da uzgajem.. Zeleo sam da pitam kako izvesti to da je full outdoor? Znaci ne mogu nista u kuci niti oko kuce.. Imam krosericu, svakodevno przim motor po brda jer sam u takvom delu grada i mogu da idem u vukoj*binu kad god pozelim.. Da neko ne shvati pogresno, zeleo bih da uzgajem da bih imao za sebe, ne da bih prodavao i slicno, imam par drugara s kojima volim da izblejim na taj nacin pa da ne bih bacao pare i da mi ne bi neko uvaljivao kesicu pola trava pola djubre koje je pokupio negde, zeleo bih moj 'prozvod'.. Mogao bih da se raspitam po gradu za seme, ne znam da l tu ima neke razlike u semenima tako da i to bih voleo da saznam od vas.. Da skratim, zelim da je full outdoor, mogu da je postavim negde u pm nije problem, mogu i redovno vodu da snabdevam, svaki nacin odrzavanja, u stanju sam i da prskam ako znaci nesto ili moze ali nisam u stanju da joj priustim sijalicu, ventilator ili sta vec treba, ono najbitnije (koliko sam zakljucio).. Hvala svima unapred na odgovorima ako ih bude bilo!